Αγωνία για τον Παπανικολάου - Πονάει στο πόδι και έκανε μαγνητική

Αγωνία για τον Παπανικολάου - Πονάει στο πόδι και έκανε μαγνητική

Γιώργος Γαβριλάκης 16:12 - 22.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:18 - 22.02.2024

Ο Κώστας Παπανικολάου ένοιωσε πόνο στο γαστροκνήμιο κι ενώ προετοιμαζόταν για το ματς της εθνικής με την Τσεχία (23/2), πλέον είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στο ματς των προκριματικών του EuroBasket. O αρχηγός του Ολυμπιακού, η εθνική ομάδα και οι «ερυθρόλευκοι» αναμένουν τα αποτελέσματα...

Και ξαφνικά η συμμετοχή του Κώστα Παπανικολάου στο προκριματικό ματς της Εθνικής ομάδας κόντρα στην Τσεχία (23/2) είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Διότι, ο 34χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού αισθάνθηκε πόνους στο γαστροκνήμιο του δεξιού του ποδιού και για να φανερωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία.

Πράγμα που δημιουργεί άγχος και στον ομοσπονδιακό τεχνικό Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος δεν ξέρει ακόμα αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στα δύο παιχνίδια εντός Φεβρουαρίου που θα επηρεάσουν την πρόκριση στο EuroBasket του 2025, αλλά άγχος έχει αποκτήσει πλέον και ο Ολυμπιακός.

Ο Παπανικολάου εκπροσωπεί μία ηγετική παρουσία και στους «ερυθρόλευκους», αλλά και στην «γαλανόλευκη» και κανείς δεν θέλει να ακούσει μία άσχημη είδηση και έναν πιθανό τραυματισμό που θα τον αφήσει για σημαντικό διάστημα εκτός δράσης.

Διότι, πέραν από την Εθνική, ο Ολυμπιακός επανέρχεται στο πρόγραμμα της EuroLeague την 1η του Μάρτη με την 27η αγωνιστική και τον αγώνα κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας.

Υπάρχει χρονικό περιθώριο μέχρι τότε, οπότε η αγωνία προς το παρόν εστιάζει στη διαθεσιμότητά του με την Ελλάδα. Τόσο για το ματς με την Τσεχία στο ΣΕΦ, αλλά και γι' αυτό που θα διεξαχθεί στην Χάγη (26/2) κόντρα στην Ολλανδία.