Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τον Γιαν Βέσελι

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τον Γιαν Βέσελι

Γιώργος Γαβριλάκης 13:05 - 22.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:10 - 22.02.2024

Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Γιαν Βέσελι το καλοκαίρι προσπαθεί να αποφύγει η Μπαρτσελόνα και μάλιστα, σύμφωνα με την Mundo Deportivo, του ετοιμάζει πρόταση για να τον δεσμεύσει τουλάχιστον για δύο χρόνια ακόμα.

Στα 34 του χρόνια, ο Γιαν Βέσελι πραγματοποιεί μία πολύ αποδοτική σεζόν με την Μπαρτσελόνα και η ομάδα από την Καταλονία, προ του φόβου της αποχώρησής του το καλοκαίρι, ξεκινά διαπραγματεύσεις μαζί του για νέο συμβόλαιο.

Ο Τσέχος σταρ, ο οποίος φέτος στο επίπεδο της EuroLeague προσφέρει στην ομάδα του 12,9 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και ατελείωτες ποσότητες εμπειρίας, θεωρητικά και πραγματικά, θα αποτελέσει ένα από τα «καυτά» ονόματα του καλοκαιριού στην ελεύθερη αγορά.

Εκτός κι αν δεν τοποθετηθεί εκεί. Η συμφωνία του με την «Μπάρτσα» ολοκληρώνεται σε μερικούς μήνες, αλλά σύμφωνα με την Mundo Deportivo, υπάρχει ήδη κινητικότητα στην διοίκηση για να του επεκταθεί στο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Και γιατί όχι, να ολοκληρώσει στη Βαρκελώνη την καριέρα του ο πρώην NBAer (με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς και τους Ντένβερ Νάγκετς), MVP της EuroLeague το 2019 και πρωταθλητής αυτής το 2017 με την Φενέρμπαχτσε.

Πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα: «Ο Πετρούσεφ πήγε στον Ολυμπιακό, αλλά δεν ήταν δικό μας λάθος»
EUROLEAGUE

10:02 - 22.02.2024

Πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα: «Ο Πετρούσεφ πήγε στον Ολυμπιακό, αλλά δεν ήταν δικό μας λάθος»

Ο πρόεδρος, Νεμπόισα Τσόβιτς, αφού αποκάλυψε τους καλοκαιρινούς στόχους του Ερυθρού Αστέρα (Νίκολα Κάλινιτς και Στέφαν Γιόβιτς) εξήγησε πως η ομάδα του «δεν έκανε κανένα λάθος στην περίπτωση του Πετρούσεφ», ο οποίος κατέληξε στον Ολυμπιακό αν και «θα του δίναμε τα ίδια χρήματα».

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Παναθηναϊκός, το καλοκαίρι που μας πέρασε και πριν κατασταλάξει στο ρόστερ και στις τελικές επιλογές αυτού, είχε ενδιαφερθεί και μάλιστα πολύ έντονα για τον Γιαν Βέσελι. Μάλιστα, ήταν διατεθειμένος να πληρώσει και την Μπαρτσελόνα για να της τον πάρει, αλλά τελικά οι Ισπανοί δεν είχαν κανέναν σκοπό να τον αποχωριστούν. Γεγονός που επιβεβαιώνεται και τώρα, που αναμένεται να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο.