Η 12άδα της Ελλάδας απέναντι στην Τσεχία - Μέσα ο Παπανικολάου

Βασίλης Σπανούλης

i

Βασίλης Σπανούλης/©Intime

Η 12άδα της Ελλάδας απέναντι στην Τσεχία - Μέσα ο Παπανικολάου

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε την 12άδα της Εθνικής μας ενόψει του αγώνα με την Τσεχία (23/2, 21.00 ΣΕΦ), για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025.

Η 12άδα της Ελλάδας για το παιχνίδι με την Τσεχία (23/2, 21.00 ΣΕΦ) έγινε γνωστή, με τον Βασίλη Σπανούλη να επιλέγει από την Πέμπτη (22/2) τους 12 που θα παρατάξει απέναντι στον Τόμας Σατοράνσκι και την παρέα του.

Ο Βασίλης Σπανούλης επέλεξε να αφήσει εκτός τους Μιχάλη Λούντζη, Λευτέρη Μαντζούκα, Βαγγέλη Ζούγρη και Ναζ Μήτρου Λονγκ, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι με την Τσεχία από την άκρη του πάγκου. Εκτός είναι φυσικά και ο Λευτέρης Μποχωρίδης ο οποίος διαγνώστηκε με οστικό οίδημα και αποχώρησε από την προετοιμασία.

Το σημαντικό είναι πως μέσα στην 12άδα είναι και ο αρχηγός της Ελλάδας, Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος ήταν αμφίβολος μέχρι πρότινος, λόγω πόνου στο πόδι.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ και η 12άδα της Ελλάδας:

Η Εθνική Ανδρών αρχίζει αύριο (23/2, 21.00 ΣΕΦ) τους αγώνες της για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025 με αντίπαλο την Τσεχία και ο Βασίλης Σπανούλης επέλεξε τους 12 παίκτες γι’ αυτή την αναμέτρηση.

Πρόκειται για τους Κώστα Παπανικολάου, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Γιώργο Παπαγιάννη, Ντίνο Μήτογλου, Νίκο Ρογκαβόπουλο, Κώστα Αντετοκούνμπο, Δημήτρη Μωραΐτη, Παναγιώτης Καλαϊτζάκη, Τόμας Ουόκαπ, Γιάννη Κουζέλογλου, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Βασίλη Τολιόπουλο.

Στην ομάδα, που θα συνεχίσει από αύριο την προετοιμασία της για τον δεύτερο αγώνα των προκριματικών, τη Δευτέρα (26/2) στη Χάγη με την Ολλανδία, παραμένουν οι τέσσερις παίκτες που σήμερα θα είναι εκτός, δηλαδή οι Μιχάλης Λούντζης, Λευτέρης Μαντζούκας, Βαγγέλης Ζούγρης και Ναζ Μήτρου Λονγκ, ενώ έχει αποχωρήσει ο Λευτέρης Μποχωρίδης ο οποίος διαγνώστηκε με οστικό οίδημα.