Στο ΣΕΦ ο Δημήτρης Διαμαντίδης

Στο ΣΕΦ ο Δημήτρης Διαμαντίδης

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:24 - 23.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:08 - 24.02.2024

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης βρέθηκε κι εκείνος στο ΣΕΦ, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Τσεχία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έδωσε κι εκείνος το «παρών» στο ΣΕΦ, προκειμένου να δει από κοντά την Εθνική μας.

Ο «3D» στην πρώτη παρουσία του άλλοτε συμπαίκτη και φίλου του, Βασίλη Σπανούλη, στον πάγκο της Εθνικής ομάδας, βρέθηκε στο πλευρό της Επίσημης Αγαπημένης και παρακολούθησε από τα courtseats την αναμέτρηση της Ελλάδας με αντίπαλο την Τσεχία, για την πρώτη αγωνιστική των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2025.

Δεν ήταν βέβαια μόνος του, καθώς δίπλα του κάθεται και ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο οποίος επίσης παρακολουθεί από τις θέσεις δίπλα στο παρκέ την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Τσεχία.

Τριάδα - όνειρο οι Μήτογλου, Παπανικολάου, Ουόκαπ και νίκη για την Ελλάδα στο ντεμπούτο του Σπανούλη!
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

23:04 - 23.02.2024

Τριάδα - όνειρο οι Μήτογλου, Παπανικολάου, Ουόκαπ και νίκη για την Ελλάδα στο ντεμπούτο του Σπανούλη!

Σε ένα κατάμεστο από 12.439 φίλους της εθνικής ομάδας ΣΕΦ, η Ελλάδα επικράτησε με σκορ 72-64 της Τσεχίας για την προκριματική φάση του Eurobasket 2025. Καταπληκτική εμφάνιση από τους Μήτογλου, Παπανικολάου και Ουόκαπ που ήταν ο πολιορκητικός κριός της γαλανόλευκης στο ντεμπούτο του Σπανούλη

Το ΣΕΦ, το οποίο φιλοξένησε την Εθνική για πρώτη φορά μετά από 26 χρόνια, ήταν γεμάτο, με τα εισιτήρια να κάνουν... φτερά και τον κόσμο να δημιουργεί ένα πολύ θερμό κλίμα υποστήριξης προς τους Έλληνες διεθνείς μας, οι οποίοι τους αντάμειψαν με τη νίκη.