Με τον κόσμο στο πλευρό της η Εθνική: Sold out το παιχνίδι κόντρα στην Τσεχία

Με τον κόσμο στο πλευρό της η Εθνική: Sold out το παιχνίδι κόντρα στην Τσεχία

Χρήστος Τσάλτας 15:17 - 23.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:29 - 23.02.2024

Σε ένα κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα αντιμετωπίσει την Τσεχία η Εθνική ομάδα (21:00) καθώς η ΕΟΚ ανακοίνωσε sold out για την πρεμιέρα των προκριματικών του Eurobasket 2025.

Η πρεμιέρα της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Eurobasket 2025 είναι προ των πυλών, με τον Βασίλη Σπανούλη να κάνει ντεμπούτο στον γαλανόλευκο πάγκο. Η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει την Τσεχία και το ΣΕΦ αναμένεται να της δώσει δύναμη και ώθηση.

Από το πρωί της Παρασκευής ήταν γνωστό πως υπήρχαν λιγότερα από 1.000 εισιτήρια απούλητα για το παιχνίδι της πρεμιέρας των προκριματικών, τα οποία όπως ήταν αναμενόμενο θα εξαφανίζονταν πριν από το τζάμπολ του αγώνα. Όπως και συνέβη λίγες ώρες αργότερα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η ΕΟΚ ανακοίνωσε sold out για το παιχνίδι κόντρα στην Τσεχία, γεγονός που σημαίνει πως η Εθνική θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ντιέγκο Οκάμπος σε κατάμεστες κερκίδες, παίρνοντας δύναμη και ώθηση από τον... έκτο παίκτη στην κερκίδα.

Με την εξέλιξη αυτή η εποχή του Βασίλη Σπανούλη ξεκινάει με τον κόσμο στο πλευρό της Εθνικής για να της δώσει στήριξη σε αυτή τη νέα προσπάθεια για διάκριση στο Eurobasket του 2025.