Ξανά άτυχος ο Φίλλιος στον Άρη, νοκ άουτ για τέσσερις μήνες!

Ξανά άτυχος ο Φίλλιος στον Άρη, νοκ άουτ για τέσσερις μήνες!

Γιάννης Πάλλας 17:14 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:14 - 24.02.2024

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Γιώργου Φίλλιου στον Άρη για άλλη μια φορά

Η ατυχία δε λέει να αφήσει τον Γιώργο Φίλλιο, ο οποίος υπέστη σοβαρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Άρη! Ο νεαρός γκαρντ υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο.

Είναι το ίδιο σημείο στο οποίο είχε τραυματιστεί προ μηνών και προ ημερών ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του, μπαίνοντας σε «κομμάτια» των προπονήσεων της ομάδας.

Την Παρασκευή (23/2) τραυματίστηκε εκ νέου και η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι υπέστη κάταγμα. Ο Φίλλιος θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα ξεκινήσει αποθεραπεία. Ο χρόνος επιστροφής του υπολογίζεται στα παρκέ στους τέσσερις μήνες.

Η προετοιμασία του Άρη εν όψει της επανέναρξης των επίσημων υποχρεώσεων συνεχίστηκε με μία μεσημεριανή προπόνηση.

Σε διαπραγματεύσεις με Χάνλαν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τελειώνει άμεσα το deal
REST OF THE WORLD

15:59 - 24.02.2024

Σε διαπραγματεύσεις με Χάνλαν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τελειώνει άμεσα το deal

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βγήκε στην αγορά, μετά το «ναυάγιο» της υπόθεσης Ουίλ Μπάρτον, με την ρωσική ομάδα να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Βαρέζε, ώστε να κάνει δικό της τον Ολιβιέ Χάνλαν ως το τέλος της σεζόν.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε βάρη και σουτ. Πέραν του Φίλλιου, απόντες ήταν ο Ρομπέρτο Γκάλινατ και ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Την Κυριακή (25/2) η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ρεπό και θα επιστρέψει στις προπονήσεις τη Δευτέρα (25/2).