Πρόβλημα στη Μακάμπι: Χάνει τον Σόρκιν για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες

Ρομέιν Σόρκιν

Πρόβλημα στη Μακάμπι: Χάνει τον Σόρκιν για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:42 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:44 - 24.02.2024

Ο 28χρονος παόυερ φόργουορντ της Μακάμπι, Ρόμαν Σόρκιν θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τέσσερις εβδομάδες, αφού τραυματίστηκε στο γόνατο κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε Ισραήλ και Πορτογαλία για τα προκριματικά του EuroBasket.

Άτυχος στάθηκε ο Ρόμαν Σόρκιν. Ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ, τραυματίστηκε στο νικηφόρο εκτός έδρας αγώνα του Ισραήλ κόντρα Πορτογαλία για τα Προκριματικά του EuroBasket κι όπως ανακοίνωσε η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες.

Ο Σόρκιν χτύπησε στο γόνατο έχοντας αγωνιστεί μόλις 11 λεπτά στο ματς με τους Ίβηρες (7 πόντοι και 3 ριμπάουντ) και μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι αποκόμισε πρόβλημα στον πλάγιο σύνδεσμο του γονάτου του. Ο Ισραηλινός πάουερ φόργουορντ μετράει 7.5 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 7.4 αξιολόγηση ανά 17'25'' σε 26 αναμετρήσεις στην φετινή EuroLeague.

Ο τραυματισμός του αποτελεί πρόβλημα για την Μακάμπι και τον Όντεν Κάτας, η οποία βρίσκεται στην 10η θέση με ρεκόρ 13-13 και κυνηγάει να μπει στο Play-In της διοργάνωσης ώστε να διεκδικήσει από εκεί την πρόκριση της στα play off.

Ο Ολυμπιακός αποσύρει τη φανέλα του Πρίντεζη με φιλικό κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ
EUROLEAGUE

11:46 - 23.02.2024

Ο Ολυμπιακός αποσύρει τη φανέλα του Πρίντεζη με φιλικό κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η 6η Σεπτεμβρίου του 2024 είναι μια ξεχωριστή ημέρα για τον οργανισμό του Ολυμπιακού και τον Γιώργο Πρίντεζη, καθώς η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ θα αποσύρει τη φανέλα με τον αριθμό 15 προς τιμήν του, διοργανώνοντας φιλικό με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Την προσεχή εβδομάδα οι ομάδες της EuroLeague επιστρέφουν στα παρκέ μετά την διακοπή κι η ομάδα του Ισραήλ την Πέμπτη (29/2) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Άλμπα Βερολίνου για την 27η αγωνιστική της διοργάνωσης.