«Έδεσε» τον Βέσελι έως το 2026 η Μπαρτσελόνα (pic)

Ο Γιαν Βέσελι ανανέωσε ως το 2026 με την Μπαρτσελόνα

«Έδεσε» τον Βέσελι έως το 2026 η Μπαρτσελόνα (pic)

Χρήστος Τσάλτας 12:38 - 23.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:54 - 23.02.2024

Κάτοικος Βαρκελώνης ως το 2026 θα μείνει ο Γιαν Βέσελι, καθώς η Μπαρτσελόνα έδωσε τα χέρια με τον Τσέχο σέντερ για νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Τον αέρα κάθε επίδοξου μνηστήρα θέλησε να κόψει η Μπαρτσελόνα και το έκανε με τον πιο εμφατικό τρόπο. Οι Καταλανοί κάθισαν στο τραπέζι των επαφών με τον Γιαν Βέσελι και όχι μόνο βρήκαν σημείο επικοινωνίας, αλλά κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο Palau Blaugrana.

Ο Τσέχος σέντερ, που τα τελευταία χρόνια έχει εδραιωθεί ως ένας εκ των κορυφαίων ψηλών στην Euroleague με Παρτίζαν και Φενέρμπαχτσε ρίχνει... άγκυρα στην Βαρκελώνη, καθώς συμφώνησε για νέο συμβόλαιο ως το 2026, το οποίο θα τον κρατήσει στην Καταλωνία ώστε να γίνει σημείο αναφοράς στην προσπάθεια της ομάδας του Ρότζερ Γκριμάου.

Με την κίνηση αυτή η Μπαρτσελόνα πρόλαβε τον ανταγωνισμό, καθώς το καλοκαίρι ο έμπειρος σέντερ θα γινόταν ένα από τα πιο... καυτά ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ ταυτόχρονα διατήρησε στις τάξεις της ένα βασικό κομμάτι του κορμού της, δείχνοντας πως και τη νέα σεζόν θα είναι ανταγωνιστική και σε θέση να διεκδικήσει με αξιώσεις ένα καλό πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις της Euroleague.

Ο Βέσελι είναι ένα από τα σημεία αναφοράς στην επίθεση των Καταλανών, με τον Ρότζερ Γκριμάου να δίνει μπάλες και μεγάλο κομμάτι του επιθετικού παιχνιδιού της ομάδας του στον έμπειρο άσο, που αποτελεί σταθερά στην επίθεση. Με την προσθήκη και του Ρίκι Ρούμπιο, που αναμένεται να αναβαθμίσει το ρόστερ, ο Τσέχος «πύργος» αναμένεται να έχει έναν πλέι μέικερ που αρέσκεται στο πικ εν ρολ και έτσι θα τον βοηθήσει να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τα νούμερα και την αποτελεσματικότητά του.