Με Πάπας και... «Γάλλο» η παρακάμερα του Ολυμπιακού

Φαλ - Ντανιάς

Με Πάπας και... «Γάλλο» η παρακάμερα του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός ανέβασε ένα βίντεο με την παρακάμερα από το ματς με τη Βιλερμπάν, στο οποίο έκλεψαν την παράσταση ο Τζορτζ Πάπας και ο Ζανό Ντανιάς, ο «Γάλλος» από τους «Απαράδεκτους»!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε εκλεκτούς καλεσμένους στο παιχνίδι με τη Βιλερμπάν.

Στο ΣΕΦ, πέραν από τους χιλιάδες οπαδούς του Ολυμπιακού που σχεδόν γέμισαν το γήπεδο (μερικές εκατοντάδες εισιτήρια έμειναν απούλητα), είχαμε πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, παίκτες του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και τον... «Γάλλο» των Απαράδεκτων.

Όπως φαίνεται και στην παρακάμερα της αναμέτρησης, την οποία ανέβασε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, στο ΣΕΦ βρέθηκαν οι Ποντένσε, Έσε, Όρτα και Τσικίνιο από τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό.

Ο Τζορτζ Πάπας, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν του Προμηθέα, βρέθηκε επίσης στο ΣΕΦ, όπου είχε την ευκαιρία να τα πει με τους πρώην συμπαίκτες του.

Τέλος, ο εκλεκτός καλεσμένος της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν ήταν άλλος από τον Ζανό Ντανιάς. Ο Ελληνογάλλος ηθοποιός, ο οποίος ήταν ο... «Γάλλος» των «Απαράδεκτων», έλαβε ειδική πρόσκληση από τον Ολυμπιακό και παρακολούθησε από κοντά το ματς με τη Βιλερμπάν, ενώ μετά το τέλος του, βρέθηκε στα αποδυτήρια των Ερυθρόλευκων, όπου και πήρε δώρο μια φανέλα με το νούμερο 10 (αριθμό που φορά ο Μουστάφα Φαλ) και το όνομα Ζεράρ, όνομα που είχε στους «Απαράδεκτους».

Να ελέγξει αυτά που μπορεί και να παλέψει για αυτό που αξίζει

Να ελέγξει αυτά που μπορεί και να παλέψει για αυτό που αξίζει

Ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του, πήρε ακόμα μια νίκη, όμως η συνέχεια δεν είναι εύκολη. Εκείνος όμως πρέπει να δείξει τον πραγματικό του εαυτό και να προσπαθήσει να ελέγξει αυτά που μπορεί να ελέγξει. Τα άλλα θα τα δει εν καιρώ. Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης...

Το βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός με την παρακάμερα του ματς με τη Βιλερμπάν:

🔴Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα και όλη τη δράση της Παρασκευής