Στην τελική ευθεία για την επιστροφή του ο Μιλουτίνοφ

Νίκολα Μιλουτίνοφ

Στην τελική ευθεία για την επιστροφή του ο Μιλουτίνοφ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:29 - 22.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:56 - 22.03.2024

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στην επιστροφή του στη δράση, με τον Σέρβο να έχει ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις και ανάλογα με την πορεία του να αναμένεται να μπει το επόμενο διάστημα και στις ομαδικές προπονήσεις.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στην επιστροφή του στη δράση.

Ο Σέρβος τραυματίστηκε στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, όπου και υπέστη κάταγμα στο αριστερό του πόδι, με αποτέλεσμα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου στις 27 Ιανουαρίου.

Έκτοτε έχουν περάσει 8 εβδομάδες, με την αρχική εκτίμηση για την αποθεραπεία του Νίκολα Μιλουτίνοφ να αναφέρει πως θα χρειαστεί 8 - 10 εβδομάδες. Είναι λογικό λοιπόν, όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού να αναρωτιούνται για την κατάσταση του Σέρβου, ο οποίος εξάλλου είναι από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας στον Πειραιά.

Νίκολα Μιλουτίνοφ ©Intime

Το Sportal έψαξε, ρώτησε και έχει για εσάς τις λεπτομέρειες για την επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει αφήσει πίσω τις πατερίτσες και το ειδικό αμαξίδιο που του είχε δώσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ώστε να μην ζορίζει το πόδι του, με τον Σέρβο να περπατάει πλέον κανονικά και να έχει αρχίσει και ατομικές προπονήσεις!

13:20 - 19.02.2024

Ο Χρήστος Μπαφές στο Sportal: «Ό,τι έργο έχει γίνει στο ΣΕΦ είναι με λεφτά του Ολυμπιακού»

O Χρήστος Μπαφές μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου. Μεταξύ άλλων, ο Sports Director των Πειραιωτών εξήγησε την ιδιαίτερη σχέση του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, μίλησε για τα έργα στο ΣΕΦ και για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός και ο ίδιος μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην δράση, η οποία όμως θα κριθεί από την βελτίωση του παίκτη μέρα με τη μέρα, αλλά και το πότε θα αποφασίσει να τον ρίξει στη μάχη ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Στον Ολυμπιακό δεν έχουν καμία διάθεση να πιέσουν τον παίκτη, τον οποίο θέλουν να έχουν πίσω μόνο όταν εκείνος είναι στο 100%, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση για υποτροπή ή για νέο τραυματισμό.

Οπότε πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο πως ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα μείνει εκτός στο ματς με την Παρτίζαν (Πέμπτη 28/3), ενώ θα κάνει μάχη για να προλάβει ένα από τα δύο τελευταία, απέναντι σε Ερυθρό Αστέρα (4/4) και Φενέρμπαχτσε (12/4).

Να ελέγξει αυτά που μπορεί και να παλέψει για αυτό που αξίζει

Να ελέγξει αυτά που μπορεί και να παλέψει για αυτό που αξίζει

Ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του, πήρε ακόμα μια νίκη, όμως η συνέχεια δεν είναι εύκολη. Εκείνος όμως πρέπει να δείξει τον πραγματικό του εαυτό και να προσπαθήσει να ελέγξει αυτά που μπορεί να ελέγξει. Τα άλλα θα τα δει εν καιρώ. Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης...

🔴Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα και όλη τη δράση της Παρασκευής