Το απίθανο buzzer beater του Ναν κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια σε «νεκρό χρόνο» (vid)

Το απίθανο buzzer beater του Ναν κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια σε «νεκρό χρόνο» (vid)

Sportal newsroom 23:40 - 29.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:01 - 30.03.2024

Ο Κέντρικ Ναν με τρομερό δίποντο σε «νεκρό χρόνο» έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό κόντρα στη Βίρτους (79-81) στην Μπολόνια.

Ο Κέντρικ Ναν έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague. Το τριφύλλι επικράτησε 81-79 στην ιταλική πόλη και συνεχίζει να έχει στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας.

Με το σκορ στο 79-79 ο Κέντρικ Ναν είχε στα χέρια του την μπάλα. Ο Αμερικανός γκαρντ επέλεξε και επιτεθεί και δικαιώθηκε με την απόφασή του αυτή αφού ευστόχησε σε δίποντο σε «νεκρό χρόνο» δίνοντας τη νίκη στον Παναθηναϊκό.

Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός 79-81: Με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ buzzer beater του Ναν, αγκαλιά με την 2η θέση!

Ο «φονιάς» Ναν «σκότωσε» at the buzzer τη Βίρτους και ο Παναθηναϊκός AKTOR «βλέπει» το Βερολίνο

Με μαχητική ψυχή και τεράστια καρδιά ο Παναθηναϊκός AKTOR πέρασε θριαμβευτικά από την έδρα της Βίρτους Μπολόνια.

Με buzzer beater του ψυχρού εκτελεστή Κέντρικ Ναν οι «πράσινοι» πέρασαν με 81-79 από την ιταλική πόλη και έκαναν τον κόσμο που βρισκόταν στο γήπεδο, αλλά και όλους τους φιλάθλους του στην Ελλάδα να παραληρούν για το 7ο ευρωπαϊκό.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ανέβηκε στο 21-11 και πλέον βρίσκεται «αγκαλιά» με τη 2η θέση της κανονικής περιόδου της EuroLeague. Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός AKTOR θέλει πλέον το 2 στα 2 απέναντι στην Μπάγερν στο Μόναχο και την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ για να σφραγίσει το καλύτερο δυνατό ζευγάρωμα στα playoffs και βάλει πλώρη για το Βερολίνο.