Προχώρησε σε πληρωμές ο Αγγελόπουλος, επιστρέφουν την Πέμπτη στις προπονήσεις στην ΑΕΚ Betsson

Ηλίας Ζούρος

Προχώρησε σε πληρωμές ο Αγγελόπουλος, επιστρέφουν την Πέμπτη στις προπονήσεις στην ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 14:34 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:51 - 19.05.2024

Ο Μάκης Αγγελόπουλος κατέβαλε τα οφειλόμενα στους παίκτες της ΑΕΚ Betsson, οι οποίοι επιστρέφουν στις προπονήσεις την Πέμπτη (09/05) στο κλειστό των Λιοσίων.

Για ακόμα μια φορά η φωτιά που έδειχνε να ανάβει στο στρατόπεδο της ΑΕΚ Betsson σβήνει, έπειτα από κίνηση του Μάκη Αγγελόπουλου. Οι παίκτες της Ένωσης προχώρησαν σε αποχή από τις ομαδικές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα, καθώς στο κλειστό των Λιοσίων διεξάγονταν μόνο ατομικά session, προκειμένου οι παίκτες να μείνουν σε φόρμα.

Μάλιστα στις τάξεις των παικτών υπήρχε η σκέψη να γίνουν προπονήσεις μεν, αλλά όχι στο κλειστό των Λιοσίων, αλλά σε κάποιον άλλο χώρο, παίζοντας διπλό μεταξύ τους, για να μην χαθεί ο αγωνιστικός ρυθμός. Η μη τήρηση των όσων είχε δεσμευτεί ο Μάκης Αγγελόπουλος στην προ εβδομάδων συνάντηση με τους παίκτες έφερε αυτή την αντίδραση, όμως τις τελευταίες ώρες η κατάσταση δείχνει να εξομαλύνεται εκ νέου.

Οι σκέψεις για πλήρη αποχή στην ΑΕΚ Betsson και οι δύο δρόμοι ενόψει playoffs
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

12:27 - 08.05.2024

Οι σκέψεις για πλήρη αποχή στην ΑΕΚ Betsson και οι δύο δρόμοι ενόψει playoffs

Η κατάσταση στην ΑΕΚ Betsson μοιάζει με καζάνι που βράζει για ακόμα μια φορά, με τους παίκτες να μην κάνουν ομαδικές προπονήσεις, λόγω οφειλών και το ενδεχόμενο πλήρους αποχής να είναι κάτι παραπάνω από ορατό.

Αυτό γιατί ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ προχώρησε σε πληρωμές προς τους παίκτες, καταβάλλοντας τα οφειλόμενα του τελευταίου μήνα. Κάτι που σημαίνει πως η ομάδα θα επιστρέψει σε ρυθμό ομαδικών προπονήσεων την Πέμπτη (09/05), όπου και υπάρχει προπόνηση στο κλειστό των Λιοσίων.

Με την εξέλιξη αυτή η φωτιά δείχνει να σβήνει για τα καλά στις τάξεις της ομάδας, με τους παίκτες να ετοιμάζονται να επιστρέφουν στη δράση εκ νέου ώστε να κλείσει μια ταραχώδης σεζόν σε όλα τα επίπεδα, που ξεκίνησε με όνειρα και βλέψεις και ολοκληρώνεται με πολύ άσχημο τρόπο και πολύ μακριά από τις αρχικές προσδοκίες που είχαν τεθεί εντός των τειχών.