Ο Σάκοτα ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Μπρίντιζι και ετοιμάζεται για ΑΕΚ Betsson

Ντράγκαν Σάκοτα

Ο Σάκοτα ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Μπρίντιζι και ετοιμάζεται για ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 09:36 - 06.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:19 - 19.05.2024

Η παρουσία του Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο της Μπρίντιζι έφτασε στο τέλος της, με τον έμπειρο κόουτς να επιστρέφει στην Ελλάδα, για να «τρέξει» το πρότζεκτ της ΑΕΚ Betsson για τη νέα σεζόν.

Δεν είναι μυστικό πως ο Ντράγκαν Σάκοτα ήταν ο άνθρωπος το όνομα του οποίου είχε «κυκλώσει» ο Μάκης Αγγελόπουλος, ώστε να ηγηθεί της νέας εποχής της ΑΕΚ Betsson. Οι κιτρινόμαυροι επιθυμούσαν την παρουσία ενός ανθρώπου με τεχνογνωσία στο άθλημα, αλλά και με γνώση της «κιτρινόμαυρης» καθημερινότητας και των αποδυτηρίων της.

Πιο κατάλληλος άνθρωπος από τον «Σάλε» σε αυτή την περίπτωση δεν υπήρχε, καθώς ο Ντράγκαν Σάκοτα είναι ο άνθρωπος που έχει συνδεθεί σχεδόν με όλες τις μεγάλες στιγμές της ομάδας τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια. Υπό τις δικές του οδηγίες η Ένωση πανηγύρισε το τελευταίο της πρωτάθλημα, το 2002, ενώ ήταν αυτός που κατέκτησε τους πρώτους τίτλους της νέας εποχής, το 2018 (Κύπελλο Ελλάδας και BCL).

Αγγελόπουλος και Σάκοτα «χτίζουν» μαζί την επόμενη μέρα της ΑΕΚ Betsson
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:06 - 24.04.2024

Αγγελόπουλος και Σάκοτα «χτίζουν» μαζί την επόμενη μέρα της ΑΕΚ Betsson

Καθώς ολοκληρώνεται η σεζόν το βάρος πέφτει στην επόμενη μέρα, για την ΑΕΚ Betsson, με τον Μάκη Αγγελόπουλο και τον Ντράγκαν Σάκοτα να ετοιμάζονται να πορευτούν μαζί για ακόμα μια φορά.

Τους τελευταίους μήνες ο «Σάλε» βρισκόταν στην Ιταλία, όπου και καθοδηγούσε την Μπρίντιζι. Το φινάλε μπορεί να μην ήταν το καλύτερο δυνατό, μιας και η ομάδα υποβιβάστηκε στην Α2, όμως πάλεψε μέχρι το τέλος και είχε ανταγωνιστικό πρόσωπο, παρά το γεγονός πως οι πιθανότητες εξ αρχής δεν ήταν με το μέρος της.

Πλέον ο Σάκοτα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο ιταλικό πρωτάθλημα, έπειτα από το παιχνίδι της Κυριακής και ετοιμάζεται για την επόμενη σελίδα του, η οποία θα είναι ξανά κιτρινόμαυρη. Ήδη άλλωστε οι πρώτες συζητήσεις που έχουν γίνει με τον Μάκη Αγγελόπουλο έχουν δείξει την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ομάδα, με τους δύο άνδρες να «χτίζουν» μαζί την ομάδα της επόμενης σεζόν.