Αγγελόπουλος και Σάκοτα «χτίζουν» μαζί την επόμενη μέρα της ΑΕΚ Betsson

Ντράγκαν Σάκοτα, Μάκης Αγγελόπουλος

Αγγελόπουλος και Σάκοτα «χτίζουν» μαζί την επόμενη μέρα της ΑΕΚ Betsson

Χρήστος Τσάλτας 11:06 - 24.04.2024

Καθώς ολοκληρώνεται η σεζόν το βάρος πέφτει στην επόμενη μέρα, για την ΑΕΚ Betsson, με τον Μάκη Αγγελόπουλο και τον Ντράγκαν Σάκοτα να ετοιμάζονται να πορευτούν μαζί για ακόμα μια φορά.

Οι βλέψεις της ΑΕΚ Betsson ήταν υψηλές τη φετινή σεζόν, όμως ένα καταστροφικό β' μισό, κατά το οποίο μετρούσε τη μία ήττα μετά την άλλη στο πρώτο τρίμηνο του 2024 την έθεσε από νωρίς εκτός στόχων και έκανε το φινάλε να μοιάζει με τυπική διαδικασία.

Πρακτικά η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, δεδομένου του γεγονότος πως απομένει ένα παιχνίδι στην Καρδίτσα και εν συνεχεία ή σειρά των playoffs της Stoiximan Basket League, όμως στην Ένωση ήδη κοιτάζουν την επόμενη μέρα, προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος, αλλά και να διεκδικεί με αξιώσεις θέση στο Final 4 του BCL.

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Μάκης Αγγελόπουλος για την επόμενη μέρα της AEK Betsson
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:31 - 22.04.2024

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Μάκης Αγγελόπουλος για την επόμενη μέρα της AEK Betsson

Η σεζόν 2023-24 πλησιάζει προς το τέλος της, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να ζυγίζει όλα τα δεδομένα για το μέλλον της ομάδας, με την σκέψη για συνέντευξη Τύπου, στο φινάλε των υποχρεώσεων της ΑΕΚ Betsson, να είναι πιο έντονη από κάθε άλλη φορά.

Για το λόγο αυτό ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει ήδη ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Ντράγκαν Σάκοτα, για την επιστροφή του «Σάλε» στην ομάδα. Ο πολύπειρος κόουτς βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ιταλία, για λογαριασμό της Μπρίντιζι, όμως με το πέρας της σεζόν θα αποχωρήσει και ήδη οι δύο άνδρες βρίσκονται σε συζητήσεις, οι οποίες όσο περνάει ο καιρός είναι όλο και πιο έντονες.

Μάλιστα από τον Φεβρουάριο Αγγελόπουλος και Σάκοτα βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή για την επόμενη μέρα της ομάδας, με τον στόχο τους είναι να «χτίσουν» μαζί την ομάδα της επόμενης μέρας. Ο Σάκοτα χαίρει εκτίμησης και σεβασμού σε όλο τον οργανισμό της ΑΕΚ Betsson, έχοντας γράψει τη δική του ιστορία στον πάγκο της ομάδας και αναμένεται να έχει πολύ σημαντικό ρόλο στο πλάνο της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν ως ξεκάθαρο στόχο να αφήσουν πίσω τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Μαζί με τον Ντράγκαν Σάκοτα αναμένεται να επιστρέψει και ο γιος του, Μίλος στην ομάδα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι προπονητής στα τμήματα υποδομής του Ερυθρού Αστέρα. Μάλιστα την σεζόν 2015-16 ο Μίλος βρισκόταν στον πάγκο της ΑΕΚ Betsson ως ένας εκ των ασίσταντ του Ντράγκαν.

Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός για το Game 1 των playoffs