Ανοίγει τα χαρτιά του ο Μάκης Αγγελόπουλος για την επόμενη μέρα της AEK Betsson

Μάκης Αγγελόπουλος

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Μάκης Αγγελόπουλος για την επόμενη μέρα της AEK Betsson

Χρήστος Τσάλτας 18:31 - 22.04.2024

Η σεζόν 2023-24 πλησιάζει προς το τέλος της, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να ζυγίζει όλα τα δεδομένα για το μέλλον της ομάδας, με την σκέψη για συνέντευξη Τύπου, στο φινάλε των υποχρεώσεων της ΑΕΚ Betsson, να είναι πιο έντονη από κάθε άλλη φορά.

Το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΚ Betsson μπήκε στη σεζόν με υψηλές βλέψεις και προσδοκίες για σπουδαία πράγματα. Οι κινήσεις που έγιναν έδειξαν την κατεύθυνση που ήθελε να πάρει η ομάδα στη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Από τον Γενάρη και μετά όμως η κατάσταση δεν πήγε καθόλου καλά.

Στο αγωνιστικό σκέλος οι κιτρινόμαυροι προχώρησαν σε μια σειρά αλλαγών, όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό τους, αλλά και την τεχνική ηγεσία, με τον Ηλία Ζούρο να διαδέχεται τον Ζοάν Πλάθα. Την ίδια ώρα τα αποτελέσματα δεν έρχονταν και δημιούργησαν συσσωρευμένη απογοήτευση εντός των τειχών.

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας στο Sportal: «Πολλά πράγματα φέτος συνέβησαν για πρώτη φορά στην καριέρα μου»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:54 - 22.04.2024

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας στο Sportal: «Πολλά πράγματα φέτος συνέβησαν για πρώτη φορά στην καριέρα μου»

Απέναντι στον ΠΑΟΚ πραγματοποίησε ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση, δείχνοντας την ποιότητά του. Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας μίλησε στο Sportal για την εικόνα της ΑΕΚ Betsson το τελευταίο διάστημα, αλλά και όσα έζησε φέτος για πρώτη φορά στην μεγάλη καριέρα του.

Την ίδια στιγμή στην σεζόν προέκυψαν και θέματα εξωαγωνιστικής φύσεως, με τους παίκτες να κάνουν αποχή από τις προπονήσεις τις τελευταίες δύο εβδομάδες, με τους παίκτες να εκφράζουν με τη στάση αυτή την δυσαρέσκειά τους.

Ενόψει της επόμενης μέρας αναμένεται να υπάρξουν πολλές αλλαγές, σε όλα τα επίπεδα, με τις δομικές αλλαγές που είχε προαναγγείλει η ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson από τον Φεβρουάριο να έχουν ήδη ξεκινήσει. Την ίδια ώρα που αναμένεται να υπάρξει ακόμα μια κίνηση με μεγάλη σημασία για την επόμενη μέρα.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος στο τέλος της σεζόν αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του, μέσω συνέντευξης Τύπου. Πρόκειται για μια κίνηση που ζητούσε και ο κόσμος της Ένωσης, από τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, η οποία αναμένεται να γίνει πράξη όταν ολοκληρωθεί η σεζόν των «κιτρινόμαυρων».

Σε αυτή ο Αγγελόπουλος αναμένεται να κάνει απολογισμό των πεπραγμένων της ομάδας, τόσο φέτος, όσο και τα προηγούμενα χρόνια, ενώ θα αναφερθεί και στην επόμενη σεζόν και τους στόχους της Ένωσης σε αυτή, δίνοντας με την κίνηση αυτή απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση για όλα τα «καυτά» θέματα που αφορούν την ομάδα.