Ζούρος: «Δύσκολη νίκη σε παιχνίδι που δεν προετοιμαστήκαμε τακτικά»

Ηλίας Ζούρος

Ζούρος: «Δύσκολη νίκη σε παιχνίδι που δεν προετοιμαστήκαμε τακτικά»

Χρήστος Τσάλτας 19:58 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:27 - 22.05.2024

Ο Ηλίας Ζούρος αναφέρθηκε στην εικόνα της ΑΕΚ Betsson στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και στάθηκε στις δυσκολίες που υπήρχαν στο τακτικό κομμάτι, λόγω της μικρής προετοιμασίας.

Η ΑΕΚ Betsson κατάφερε να φτάσει στη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ και να εξασφαλίσει την έβδομη θέση, που την φέρνει στο δρόμο του Ολυμπιακού, στα playoffs της Stoiximan Basket League. Το παιχνίδι είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα και δυσκολίες, όμως η Ένωση κατάφερε να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα που ήταν μονόδρομος.

Ο Ηλίας Ζούρος αναφέρθηκε σε όσα έφεραν τη νίκη για την ομάδα του και υπογράμμισε πως είναι πάντα δύσκολο να παίζει κάποια ομάδα σε άδειες εξέδρες.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Betsson είπε:

«Για άλλη μια φορά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες, στους συνεργάτες. Πολύ δύσκολη νίκη, γιατί ήταν παιχνίδι που δεν είχε προετοιμαστεί τακτικά. Ήταν παιχνίδι, το οποίο δεν προλάβαμε να το δουλέψουμε στην τακτική άμυνά μας και στην επίθεση. Άρα έπρεπε μέσα στη δικαδικασία του παιχνιδιού να προσπαθούμε να μιλάμε για να βελτιωνόμαστε σε κάποια κομμάτια και να ανταπεξέλθουμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Εμείς προχωράμε. Κάναμε άλλη μια νίκη. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι το Σάββατο και μετά να συγκεντρωθούμε για τα παιχνίδια των Play Offs. Επαναλαμβάνω, το είπα και έξω, ότι είναι λυπηρό να παίζεις μπάσκετ και να είναι άδειες κερκίδες. Εντάξει, είναι πολύ καιρό που δεν βλέπουμε κόσμο. Είναι σαν να είμαστε σε προετοιμασία και δεν είναι ωραίο για τους παίκτες, γιατί η ομάδα, τουλάχιστον τα τελευταία παιχνίδια, προσπαθεί πολύ, αποδίδει, παρόλα τα προβλήματα που υπάρχουν. Αυτά είναι δικά μας, θέματα. Αυτό που μετράει είναι η εικόνα που παρουσιάζουμε και είναι καλή θα έλεγα. Είναι αμαρτία να μην υπάρχει ο κόσμος, να το χαρεί. Καλή συνέχεια στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, μπροστά μας».