Έγραψε ιστορία ο Μαργαρίτης: Ρέκορντμαν συμμετοχών στην ιστορία του ΠΑΟΚ

Βαγγέλης Μαργαρίτης

Έγραψε ιστορία ο Μαργαρίτης: Ρέκορντμαν συμμετοχών στην ιστορία του ΠΑΟΚ

Χρήστος Τσάλτας 17:25 - 21.04.2024

Παιχνίδι με ιστορική σημασία για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίος έφτασε τις 293 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και «σκαρφάλωσε» στην κορυφή της σχετικής λίστας στην ιστορία του «δικεφάλου του Βορρά».

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης είναι ο παίκτης που έχει συνδέσει το όνομά του με τον ΠΑΟΚ όσο λίγοι τα τελευταία χρόνια. Ο αρχηγός του «δικεφάλου του Βορρά» βρίσκεται για πάνω από μια δεκαετία εντός των τειχών, έχοντας γράψει τη δική του ιστορία στη λίγκα.

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ Betsson μάλιστα είχε ιστορική σημασία για τον βετεράνο φόργουορντ, ο οποίος κατέγραψε την εμφάνιση υπ' αριθμόν 293 με την ασπρόμαυρη φανέλα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με την παρουσία αυτή προσπέρασε τον Γιάννη Πολίτη στη σχετική λίστα και απολαμβάνει μια ιδιαίτερη κορυφή.

Πιο συγκεκριμένα είναι ο ρέκορντμαν συμμετοχών στην ιστορία του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα, γράφοντας χρυσή σελίδα ως μέλος της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη. Όλα αυτά με την καταμέτρηση να συνεχίζεται για τον πολύπειρο άσο, ο οποίος συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Στάθη Νεραντζάκη ως αρχηγός εντός και εκτός γηπέδου για την ομάδα του.