Φρίντρικσον: «Έχουμε κίνητρο για να κερδίσουμε την ΑΕΚ»
i

©InTime

Φρίντρικσον: «Έχουμε κίνητρο για να κερδίσουμε την ΑΕΚ»

Γιάννης Πάλλας 23:42 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:42 - 20.04.2024

Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ Έλβαρ Φρίντρικσον αναφέρεται στην αναμέτρηση της Κυριακής (21/4, 17:15) με την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια

Να παλέψει για τη νίκη, ώστε να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στο στόχο της συμμετοχής στα playoffs της Stoiximan Basket League θέλει ο ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει την ΑΕΚ Betsson την Κυριακή (21/4, 17:15, ΕΡΤ 3) στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, «κεκλεισμένων των θυρών», λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων.

O γκαρντ του «δικεφάλου» Έλβαρ Φρίντρικσον αναφερόμενος στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και το κίνητρο που μπορεί να έχει η ομάδα του γι’ αυτό τον αγώνα, τόνισε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, στην προσπάθεια που κάνουμε για να μπούμε στα πλέι οφ κι αυτό από μόνο του είναι ένα μεγάλο κίνητρο.

Χάσαμε και τα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου και αυτό μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να θέλουμε να κερδίσουμε τον αγώνα της Κυριακής. Κι επειδή είναι σήμερα τα γενέθλια του ΠΑΟΚ, εκτός από το ότι θεωρώ ότι είναι τιμή να είσαι μέρος αυτής της ιστορίας, έχουμε έναν ακόμη λόγο για να κερδίσουμε στο αυριανό παιχνίδι».

Αναφερόμενος στις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης, ο Ισλανδός γκαρντ υπογράμμισε: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί παίζουμε στην έδρα τους, ακόμη κι αν δεν θα υπάρχουν θεατές στο γήπεδο. Θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες το άδειο γήπεδο, αλλά θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μόνοι μας εκείνη την ατμόσφαιρα που θα μας δώσει την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να προσέξουμε πολύ το transition και την προσπάθειά τους να τρέξουν στο γήπεδο και να δημιουργήσουν εύκολα καλάθια».

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ που ταξίδεψε το απόγευμα του Σαββάτου (20/4) για την Αθήνα συμμετείχαν οι καλαθοσφαιριστές:

Περίπατος για την Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ
REST OF THE WORLD

22:52 - 20.04.2024

Περίπατος για την Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ

Η Μακάμπι άφησε εκτός τον Λορέντζο Μπράουν, χρησιμοποίησε ελάχιστα τον Ουέιντ Μπόλντγουϊν, όμως αυτό δεν την εμπόδισε από το να κερδίσει με 90-77 την Χάποελ Μπερ Σεβά, λίγο πριν ταξιδέψει στην Αθήνα για τα ματς με τον Παναθηναϊκό.

Μαρκίς Τάουνς, Τζαμούνι ΜακΝίς, Νίκος Τσιακμάς, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Έλβαρ Φρίντρικσον, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Νίκος Αρσενόπουλος, Θοδωρής Σκουλαριώτης, Αριστοτέλης Σωτηρίου, Μίχαλ Μίχαλακ, Τζάστιν Άλστον και Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ.