Περίπατος για την Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ

Μακάμπι

i

Photo by Srdjan Stevanovic/Euroleague Basketball via Getty Images

Περίπατος για την Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ

Η Μακάμπι άφησε εκτός τον Λορέντζο Μπράουν, χρησιμοποίησε ελάχιστα τον Ουέιντ Μπόλντγουϊν, όμως αυτό δεν την εμπόδισε από το να κερδίσει με 90-77 την Χάποελ Μπερ Σεβά, λίγο πριν ταξιδέψει στην Αθήνα για τα ματς με τον Παναθηναϊκό.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στη Χάποελ Μπερ Σεβά, επικρατώντας με 90-77 για το πρωτάθλημα του Ισραήλ.

Στο ημίχρονο η Μακάμπι και η Χάποελ Μπερ Σεβά ήταν σχετικά κοντά στο σκορ (52-46), όμως στο δεύτερο μισό η ομάδα του Όντεντ Κάτας ξέφυγε, με το σκορ να ανεβαίνει και το παιχνίδι να εξελίσσεται σε μια τυπική διαδικασία.

Με αυτή τη νίκη η Μακάμπι ανέβηκε στο 21-3, παραμένοντας πρώτη με διαφορά στη κατάταξη του πρωταθλήματος του Ισραήλ.

Έτσι η Μακάμπι φτιάχνει πλέον βαλίτσες για το ΟΑΚΑ, με την ομάδα του Λαού να αντιμετωπίζει την Τρίτη (23 Απριλίου) και Πέμπτη (25 Απριλίου) τον Παναθηναϊκό για τα playoffs της EuroLeague.

Ο Ρόμαν Σόρκιν ήταν ο καλύτερος παίκτης για τη Μακάμπι, με τον Ισραηλινό να πραγματοποιεί μια πληθωρική εμφάνιση με 21 πόντους (7/13 δίποντα) και 8 ριμπάουντ.

Διψήφιοι ήταν και οι Τζο Τόμασον (11π.), Τζέιμς Ουέμπ (11π.), Τζος Νίμπο (10π.), με τον Λορέντζο Μπράουν να παίρνει... ρεπό και τον Ουέιντ Μπόλντγουϊν να παίζει μονάχα 8'20''.

Ο Γκραντ Σέρφιλντ με 16 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ από την πλευρά των ηττημένων της Χάποελ Μπερ Σεβά.

Τα δεκάλεπτα: 24-26, 52-46, 72-59, 90-77