Δομικές αλλαγές στην ΑΕΚ Betsson: Ο Μάκης Αγγελόπουλος τοποθετεί στην θέση του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου τον αδερφό του, Βαγγέλη

Μάκης Αγγελόπουλος

Δομικές αλλαγές στην ΑΕΚ Betsson: Ο Μάκης Αγγελόπουλος τοποθετεί στην θέση του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου τον αδερφό του, Βαγγέλη

Χρήστος Τσάλτας 23:00 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 08:19 - 13.05.2024

Οι δομικές αλλαγές έχουν ξεκινήσει στην ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να δίνει τη θέση του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου στον αδερφό του, Βαγγέλη, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Αλέξη Αλεξίου.

Από τον περασμένο Φεβρουάριο η ΚΑΕ AEK Betsson είχε προαναγγείλει δομικές αλλαγές εντός των τειχών, έπειτα από μια σεζόν που ξεκίνησε με πολύ υψηλούς στόχους, όμως κατέληξε να είναι η πιο αποτυχημένη της σύγχρονης ιστορίας της. Οι κιτρινόμαυροι δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες, σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχασαν από νωρίς το... τρένο των διακρίσεων.

Την ίδια ώρα στα ενδότερα της ομάδας οι αλλαγές διαδέχονται η μία την άλλη και αναμένεται να κορυφωθούν το καλοκαίρι. Ήδη η πρώτη δομική αλλαγή ακούει στο όνομα Χρήστος Λιαράκος, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του Sponsoring Marketing Manager, «τρέχοντας» το κομβικό θέμα των χορηγιών της ομάδας.

Σβήνει τη φωτιά ο Αγγελόπουλος και δίνει τη λύση στην ΑΕΚ Betsson
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:49 - 20.04.2024

Σβήνει τη φωτιά ο Αγγελόπουλος και δίνει τη λύση στην ΑΕΚ Betsson

Τις τελευταίες δύο ημέρες οι παίκτες της ΑΕΚ Betsson δεν έκαναν ομαδικές προπονήσεις στο κλειστό των Λιοσίων, κάτι για το οποίο ενημερώθηκε και ο Μάκης Αγγελόπουλος, με τον μεγαλομέτοχο της Ένωσης να δίνει τη λύση.

Παράλληλα, προ των πυλών βρίσκεται μια νέα αλλαγή, που έχει τη δική της σημασία. Αυτό γιατί ο Βαγγέλης Αγγελόπουλος, αδερφός του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ, Μάκη, αναμένεται να έχει πολύ σημαντικό ρόλο. Πιο συγκεκριμένα, θα είναι ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, παίρνοντας τη θέση του Αλέξη Αλεξίου, με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ να παραμένει στο ΔΣ της ομάδας.

Η κίνηση αυτή από πλευράς Μάκη Αγγελόπουλου έρχεται για να δείξει πως το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται να αλλάξουν πολλά πράγματα εντός των τειχών, με την Ένωση να θέλει να κάνει restart σε όλα τα επίπεδα, στοχεύοντας σε επιστροφή σε κατακτήσεις τίτλων.