Ο ΜακΡέι με λίγες λέξεις είπε τα πάντα για την κατάσταση στην AEK Betsson

Τζόρνταν ΜακΡέι

Ο ΜακΡέι με λίγες λέξεις είπε τα πάντα για την κατάσταση στην AEK Betsson

Χρήστος Τσάλτας 15:03 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:03 - 20.04.2024

Μόλις πέντε λέξεις χρειάστηκε ο Τζόρνταν ΜακΡέι για να περιγράψει όλα όσα συμβαίνουν στο στρατόπεδο της ΑΕΚ Betsson τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Για ακόμα μια φορά τα πράγματα δεν κυλούν ομαλά στο στρατόπεδο της ΑΕΚ Betsson. Παρά την δέσμευση του Μάκη Αγγελόπουλου στη συνάντηση που είχε με τους παίκτες την προηγούμενη Πέμπτη, όπου τους είχε αναφέρει πως θα γίνει καταβολή ενός μισθού στα μέσα της εβδομάδας που διανύουμε, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με αποτέλεσμα οι παίκτες να αντιδράσουν.

Το τελευταίο διήμερο δεν έγιναν ομαδικές προπονήσεις στο κλειστό των Λιοσίων, καθώς οι παίκτες απείχαν από αυτές λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα. Μάλιστα ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή (21/04, 17:15) όλα τα σενάρια είναι πιθανά, την ώρα που στις τάξεις της ομάδας η απογοήτευση είναι μεγάλη και αρκετοί παίκτες σκέφτονται ακόμα και το σενάριο της αποχής από τον αγώνα.

Νέα πρόβλήματα για την ΑΕΚ Betsson: Χωρίς ομαδικές προπονήσεις το τελευταίο διήμερο, τα πάντα ανοιχτά ενόψει ΠΑΟΚ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:56 - 20.04.2024

Νέα πρόβλήματα για την ΑΕΚ Betsson: Χωρίς ομαδικές προπονήσεις το τελευταίο διήμερο, τα πάντα ανοιχτά ενόψει ΠΑΟΚ

Για ακόμα μια εβδομάδα τα προβλήματα δεν αφήνουν σε ησυχία την ΑΕΚ Betsson, καθώς το τελευταίο διήμερο δεν υπήρξαν ομαδικές προπονήσεις, την ίδια ώρα που τα πάντα ενόψει ΠΑΟΚ (21/04, 17:15) είναι ανοιχτά.

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται καθόλου καλά στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο ακόμα και σε αυτή τη φάση της σεζόν, η οποία βρίσκεται στην ολοκλήρωσή της και παρά τις υψηλές απαιτήσεις και βλέψεις που υπήρχαν, όλα πήγαν λάθος. Ο Τζόρνταν ΜακΡέι μάλιστα χρειάστηκε μόλις 5 λέξεις για να περιγράψει όσα συμβαίνουν στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, όχι μόνο τώρα, αλλά σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

»Φίλε, αυτό είναι τρομερά απογοητευτικό», ήταν το μήνυμα του Αμερικανού γκαρντ μέσα από τα social media, θέλοντας να δείξει και τον τρόπο που σκέφτεται εκείνος γύρω από την κατάσταση, αλλά και τα όσα βιώνει η ομάδα σε μια σεζόν γεμάτη προβλήματα.