Βελτιώνεται συνεχώς ο Νάιτ και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή

Μπράντον Νάιτ

Βελτιώνεται συνεχώς ο Νάιτ και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή

Χρήστος Τσάλτας 19:38 - 18.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:41 - 18.04.2024

Ο Μπράντον Νάιτ έχει ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις και στην ΑΕΚ μετρούν πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του παίκτη στους αγώνες της ομάδας!

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 21 Απριλίου και στο στρατόπεδο των κιτρινόμαυρων άπαντες αναμένουν τον Μπράντον Νάιτ.

Ο Αμερικάνος βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας αφού είχε υποστεί τραυματισμό σε αγώνα της ομάδας του κόντρα στο Περιστέρι στις 26/3.

Ο παίκτης βελτιώνεται ήδη, έχει ξεκινήσει τις ατομικές προπονήσεις και σιγά σιγά αναμένεται να μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του στην προσπάθεια που θα κάνει στο πρωτάθλημα της Basket League.

Ακόμα και στο σημερινό ρεπό βρέθηκε στα Άνω Λιόσια και προπονήθηκε προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος. Στην ΑΕΚ υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι ο παίκτης του Ζούρου θα προλάβει τον ΠΑΟΚ το οποίος είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή, 21/4. Ωστόσο, το πιθανότερο σενάριο είναι ότι θα μπει ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς στον αγώνα με την Καρδίτσα που είναι προγραμματισμένος για την επόμενη εβδομάδα.

«Στροφή» και συγκέντρωση στον ΠΑΟΚ για την ΑΕΚ Betsson - Ανεβάζει ρυθμούς ο Νάιτ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:16 - 17.04.2024

«Στροφή» και συγκέντρωση στον ΠΑΟΚ για την ΑΕΚ Betsson - Ανεβάζει ρυθμούς ο Νάιτ

Η νίκη κόντρα στο Λαύριο ανήκει στο παρελθόν για την ΑΕΚ Betsson που έχει στο μυαλό της μόνο το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ (21/04, 17:15), την ώρα που ο Ηλίας Ζούρος βλέπει τον Μπράντον Νάιτ να ανεβάζει στροφές.

Επίσης αισιοδοξία υπάρχει και για την περίπτωση του Φλιώνη. Ο Έλληνας αθλητής όπως όλα δείχνουν θα προλάβει να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς στη σειρά των Playoffs που θα δώσει η Ένωση από τον πρώτο γύρο.