«Στροφή» και συγκέντρωση στον ΠΑΟΚ για την ΑΕΚ Betsson - Ανεβάζει ρυθμούς ο Νάιτ

Λάνγκστον Χολ

«Στροφή» και συγκέντρωση στον ΠΑΟΚ για την ΑΕΚ Betsson - Ανεβάζει ρυθμούς ο Νάιτ

Χρήστος Τσάλτας 19:16 - 17.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:20 - 17.04.2024

Η νίκη κόντρα στο Λαύριο ανήκει στο παρελθόν για την ΑΕΚ Betsson που έχει στο μυαλό της μόνο το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ (21/04, 17:15), την ώρα που ο Ηλίας Ζούρος βλέπει τον Μπράντον Νάιτ να ανεβάζει στροφές.

Έχοντας αφήσει πίσω μια εβδομάδα γεμάτη ταραχές, η ΑΕΚ Betsson μπήκε στο παιχνίδι με το Λαύριο σαν να μην συνέβη τίποτα. Η Ένωση κυριάρχησε, έκανε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση και έφτασε με περίπατο στη νίκη, ρίχνοντας μάλιστα 100άρα στην ομάδα του Κώστα Μέξα.

Το παιχνίδι αυτό όμως ανήκει στο παρελθόν και έχει ξεχαστεί ήδη, καθώς οι υποχρεώσεις είναι συνεχείς και στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο δεν μένει κανείς σε ένα αποτέλεσμα. Άλλωστε η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα, αν και ακόμα. Οι «κιτρινόμαυροι» μένουν στο κλειστό των Λιοσίων για ακόμα ένα παιχνίδι, αυτή τη φορά με υψηλότερο βαθμό δυσκολίας.

Η δύσκολη εβδομάδα της AEK Betsson: Όσα έγιναν τις μέρες που δεν υπήρχαν ομαδικές προπονήσεις
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

12:37 - 15.04.2024

Η δύσκολη εβδομάδα της AEK Betsson: Όσα έγιναν τις μέρες που δεν υπήρχαν ομαδικές προπονήσεις

Η ΑΕΚ Betsson έβγαλε φρεσκάδα στο παιχνίδι της για πρώτη φορά μέσα στο 2024 και το Sportal παρουσιάζει όσα έκαναν οι παίκτες του Ηλία Ζούρου στο διάστημα της αποχής, με την καθοριστική συμβολή του γυμναστή της ομάδας, Στράτου Τσαμπή.

Η Ένωση θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, που έρχεται από άνετη νίκη κόντρα στην Καρδίτσα και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, έχοντας τον Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ στο ρόστερ του. Μάλιστα, ο Αμερικανός γκαρντ θα πραγματοποιήσει την 3η εμφάνισή του με την κιτρινόμαυρη φανέλα, η οποία θα είναι και η πρώτη χωρίς την παρουσία κόσμου στις εξέδρες, ελέω τιμωρίας της Ένωσης.

Ο Ηλίας Ζούρος και οι παίκτες του έχουν ξεκινήσει προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής, θέλοντας να προετοιμάσει άπαντες για ένα σκληρό και άκρως απαιτητικό παιχνίδι. Οι «κιτρινόμαυροι» ξέρουν καλά τον αντίπαλό τους, τον οποίο έχουν κερδίσει δις στο φετινό πρωτάθλημα και θέλουν τη νίκη ώστε να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την 7η θέση της κατάταξης και να τεθούν αντιμέτωποι του Ολυμπιακού, στα playoffs, με μειονέκτημα έδρας.

Τα προβλήματα είναι συγκεκριμένα, καθώς ο Δημήτρης Φλιώνης παραμένει εκτός και δεν θα αγωνιστεί ως το τέλος της σεζόν, ενώ και ο Τζάστιν Τίλμαν δεν υπολογίζεται, καθώς έχει φύγει για τις ΗΠΑ και αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν.

Ο Νάιτ ανεβαίνει σταδιακά

Την ίδια ώρα ευχάριστα είναι τα νέα όσον αφορά τον Μπράντον Νάιτ. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει βγάλει τη μπότα, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με το Περιστέρι και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, παρουσιάζοντας σταδιακή βελτίωση στην κατάστασή του.

Στην προπόνηση της Τετάρτης δοκίμασε να μπει σε κομμάτια του προγράμματος με την υπόλοιπη ομάδα και δείχνει έτοιμος να την ενισχύσει στο φίνις της σεζόν. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πολύ δύσκολα θα είναι έτοιμος για να ενισχύσει την ομάδα του, ωστόσο με τον ρυθμό που έχει υπάρχει αισιοδοξία πως θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των playouts κόντρα στην Καρδίτσα, εκτός έδρας (27/04).