Έκλεισε θέση για την Τούμπα ο Πόρτερ Τζούνιορ - Θα παρακολουθήσει το ματς του ΠΑΟΚ με την Μπριζ

Έκλεισε θέση για την Τούμπα ο Πόρτερ Τζούνιορ - Θα παρακολουθήσει το ματς του ΠΑΟΚ με την Μπριζ

Γιώργος Γαβριλάκης 17:23 - 15.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:30 - 15.04.2024

O Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα του ΠΑΟΚ και πλέον ενσωματώνεται στην γενικότερη ατμόσφαιρα της Θεσσαλονίκης. Την Πέμπτη (18/4, 22:00) θα βρεθεί στην Τούμπα για να παρακολουθήσει τον επαναληπτικό προημιτελικό του ποδοσφαιρικού τμήματος με την Μπριζ για το Conference League.

Στο πλαίσιο της προσαρμογής του στα ελληνικά δεδομένα, ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, το βράδυ της Πέμπτης (18/4) θα κάνει ένα ιδιαίτερο και ταχύρρυθμο μάθημα 90 λεπτών. Ο ίδιος έχει νοιώσει την αγάπη του κόσμου του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπό του, από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη Θεσσαλονίκη, σύντομα όμως, θα μάθει τι μπορεί να κάνει ο κόσμος του Δικεφάλου για την αγαπημένη του ομάδα.

Έχει προγραμματίσει μία επίσκεψη στην Τούμπα, την μέρα που το ποδοσφαιρικό τμήμα αντιμετωπίζει την βέλγικη Μπριζ στον δεύτερο προημιτελικό του Conference League. Τότε που θα διεκδικηθεί η πρόκριση στους «τέσσερις» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, καθώς θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 από το πρώτο ματς στο Βέλγιο.

Ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ με το που ενημερώθηκε πως υπάρχει τέτοια «μάχη» στην πόλη, παρά το γεγονός ότι στην πατρίδα του δεν υπάρχει παράδοση στο συγκεκριμένο άθλημα και το ποδόσφαιρο στις ΗΠΑ το παίζουν με άλλον τρόπο (και κυρίως με τα... χέρια) είπε στους ανθρώπους της ομάδας πως θέλει να παρακολουθήσει δια ζώσης το παιχνίδι. Και αναμένεται να πάει στο γήπεδο με το Πρόεδρο, Θανάση Χατζόπουλο.

Την συγκεκριμένη επίσκεψη στην Τούμπα την έκανε γνωστή ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Γιαννακίδης σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, πέραν από την συγκεκριμένη πληροφορία ο Γιαννακίδης δήλωσε για τον Αμερικανό πως «είναι ένα παίκτης, ο οποίος έχει πολύ όρεξη για μπάσκετ. Ειδικά μετά το συμβάν που έγινε στο παρελθόν και θέλει να αφήσει πίσω του».

Επίσης, εξήγησε πως «έχει καταλάβει τα λάθη του, ενώ ό,τι και να πούμε για το μπασκετικό κομμάτι είναι λίγο». Επίσης ο τιμ μάνατζερ εξήγησε πως «περιμέναμε όλοι, μιας και ερχόταν με τέτοια φήμη από το ΝΒΑ, να δούμε αν θα έχει τουπέ και ύφος. Αν θα ήταν καλή η συμπεριφορά του προς τους συμπαίκτες του κυρίως και όταν τον είδαμε για πρώτη φορά καταλάβαμε πως είναι ένα πολύ χαρούμενο και ευγενικό παιδί. Είναι πολύ κοινωνικός και συμπεριφέρεται άψογα με όλους».

Αφοπλιστικός Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ: «Είμαι εδώ για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ, αν χρειαστεί θα φέρνω και τα νερά!»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

23:36 - 14.04.2024

Αφοπλιστικός Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ: «Είμαι εδώ για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ, αν χρειαστεί θα φέρνω και τα νερά!»

Ο Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ «έλαμψε» στη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Καρδίτσα και στάθηκε στην αγάπη που έχει λάβει στη Θεσσαλονίκη, ενώ υπογράμμισε πως αν χρειαστεί θα φέρνει ακόμα και τα... νερά.

Το βασικότερο όλων είναι ότι θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από μία ομάδα για εκείνο. Οι Θεσσαλονικείς τον εμπιστεύτηκαν όταν όλοι τον είχαν αφήσει... εκτός και ο Γιαννακίδης εξήγησε πως «έχει τρομερή σχέση με τον κύριο Χατζόπουλο και μαζί του θα πάει την Πέμπτη στην Τούμπα. Όταν δει το γήπεδο γεμάτο θα καταλάβει περί τίνος πρόκειται» και κατέληξε με την εξής ατάκα: «Μακάρι να μπορέσουμε να τον κρατήσουμε και τη νέα σεζόν στην ομάδα...»