Με τον κόσμο της στην Τούμπα η Μπριζ: «Να είστε προσεκτικοί στη Θεσσαλονίκη»

Οι οπαδοί της Μπριζ

i

© Intime

Με τον κόσμο της στην Τούμπα η Μπριζ: «Να είστε προσεκτικοί στη Θεσσαλονίκη»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:30 - 15.04.2024

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ανέφερε πως πάνω από 1000 οπαδοί της θα βρεθούν στην Τούμπα, εξέδωσε η Κλαμπ Μπριζ, η οποία ζήτησε από αυτούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Το βράδυ της Πέμπτης (22:00) ο ΠΑΟΚ καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα εναντίον της Μπριζ, την οποία και αντιμετωπίζει στην Τούμπα. Το γήπεδο των «ασπρόμαυρων» αναμένεται κατάμεστο, με την ανυπομονησία από τους φιλάθλους να είναι μεγάλη.

Στις κερκίδες αναμένεται να βρίσκονται και οι φίλοι της βελγικής ομάδας, όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσω ανακοίνωσής της. Μάλιστα, η Μπριζ προέτρεψε τους υποστηρικτές της να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, κατά την επίσκεψή τους στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τα επεισόδια στο πρώτο παιχνίδι.

Συγκλονιστικές μαρτυρίες οπαδών του ΠΑΟΚ στο Sportal για την αστυνομική βία στο Βέλγιο: «Μας έσπαγαν τα πλευρά με τα γκλομπς» (vid)
CONFERENCE LEAGUE

16:05 - 15.04.2024

Συγκλονιστικές μαρτυρίες οπαδών του ΠΑΟΚ στο Sportal για την αστυνομική βία στο Βέλγιο: «Μας έσπαγαν τα πλευρά με τα γκλομπς» (vid)

Τρεις φίλοι του ΠΑΟΚ που έδωσαν το «παρών» στο Βέλγιο για την αναμέτρηση με την Μπριζ, περιέγραψαν με συγκλονιστικές λεπτομέρειες μέσα από το Sportal την αντιμετώπιση που είχαν από την αστυνομία έξω από το «Γιαν Μπρέιντελ».

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η Μπριζ υποστηρίζει:

«Την Πέμπτη, ο σύλλογος θα παίξει τον δεύτερο αγώνα των προημιτελικών του UEFA Conference League στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Περισσότεροι από 1.000 οπαδοί της Μπριζ θα κάνουν το ταξίδι για να στηρίξουν την Κλαμπ προκειμένου να πάρει την πρόκριση σε έναν ιστορικό ημιτελικό. Η Κλαμπ Μπριζ καλεί τους φίλους της να επιδείξουν την απαραίτητη προσοχή. Μετά τα γεγονότα της περασμένης Πέμπτης μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της αστυνομίας της Μπριζ, η ομάδα καλεί τους οπαδούς του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην Ελλάδα.Δεν συνιστούμε να φοράτε χρώματα της Κλαμπ Μπριζ έξω από το γήπεδο.

Προσπαθήστε να παραμένετε σε ομάδες όσο το δυνατόν περισσότερο και ακολουθήστε αυστηρά τις οδηγίες των συνοδών μας. Το πρωί της Τρίτης, εκπρόσωποι της Κλαμπ Μπριζ θα έχουν μια συνάντηση με εκπροσώπους της UEFA και του ΠΑΟΚ για να εξετάσουν την κατάσταση των συνθηκών, έτσι ώστε η ασφάλεια των οπαδών μας στο χώρο να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο εγγυημένη».

Θυμίζουμε πως το πρώτο παιχνίδι στιγματίστηκε από σημαντικά επεισόδια μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και της αστυνομίας. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Η βελγική αστυνομία αυθαίρετα προχώρησε σε συλλήψεις ανθρώπων που έφεραν κανονικά εισιτήριο, που δεν τους επιτράπηκε να μπουν στο γήπεδο, έκανε χρήση δακρυγόνων και αντλιών νερού απέναντι σε εκδρομείς, αλλά και χρήση τυφλής βίας κατά την έξοδο των οπαδών μας από το γήπεδο. Οι Αρχές του Βελγίου τίναξαν στον αέρα κάθε έννοια φιλοξενίας και κανόνων ασφαλείας».