H «τρέλα» του κόσμου του ΠΑΟΚ για Πόρτερ και η αποθέωση στο φινάλε (vid)

H «τρέλα» του κόσμου του ΠΑΟΚ για Πόρτερ και η αποθέωση στο φινάλε (vid)

Sportal newsroom 14:58 - 15.04.2024 / Ανανεώθηκε: 04:53 - 21.05.2024

Ο Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ «συστήθηκε» στο κοινό του ΠΑΟΚ, στην αναμέτρηση κόντρα στην Καρδίτσα και κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα του κόσμου στο PAOK Sports Arena.

Η πρεμιέρα του Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ στο PAOK Sports Arena αποτέλεσε το απόλυτο talk of the town της ημέρας στη Θεσσαλονίκη. Ο 24χρονος γκαρντ ήταν η ατραξιόν της ομάδας του, με τον κόσμο να δείχνει με το καλημέρα πόσο απολαμβάνει την παρουσία του πρώην γκαρντ των Ρόκετς στην ομάδα.

Δεκάδες φίλοι του «δικεφάλου του Βορρά» πήραν θέση στις εξέδρες με t-shirt του Αμερικανού γκαρντ, αλλά και φανέλες με τον αριθμό 77. Ο ίδιος με τη σειρά του απολάμβανε κάθε στιγμή και το έδειχνε με την στάση του.

Αφοπλιστικός Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ: «Είμαι εδώ για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ, αν χρειαστεί θα φέρνω και τα νερά!»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

23:36 - 14.04.2024

Αφοπλιστικός Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ: «Είμαι εδώ για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ, αν χρειαστεί θα φέρνω και τα νερά!»

Ο Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ «έλαμψε» στη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Καρδίτσα και στάθηκε στην αγάπη που έχει λάβει στη Θεσσαλονίκη, ενώ υπογράμμισε πως αν χρειαστεί θα φέρνει ακόμα και τα... νερά.

Εντός παρκέ φρόντισε να χαρίσει όμορφο θέαμα, τόσο με τις ασίστ του, όσο και με τα εντυπωσιακά καλάθια του. Τα οποία κέρδισαν το χειροκρότημα του κόσμου στο PAOK Sports Arena και στην εμφατική νίκη της ομάδας του Στάθη Νεραντζάκη με 85-70.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η παρακάμερα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ήταν αφιερωμένη στην παρουσία του χαρισματικού γκαρντ, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο «σπίτι» του δικεφάλου.

Δείτε την παρακάμερα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με όσα συνέβησαν πίσω από την... κουρτίνα στο παιχνίδι με την Καρδίτσα: