Ασύλληπτος Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ: «Άγγιξε» το triple double στη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Καρδίτσα

Ασύλληπτος Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ: «Άγγιξε» το triple double στη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Καρδίτσα

Χρήστος Τσάλτας 22:05 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 08:21 - 17.05.2024

Μόλις στο δεύτερο παιχνίδι του στην Stoiximan Basket League ο Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ ξεδίπλωσε τις αρετές του, καθώς απείχε μόλις μία ασίστ από ένα επιβλητικό triple double, στη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στην Καρδίτσα.

Ο Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ έκανε ντεμπούτο με τον ΠΑΟΚ το προηγούμενο Σάββατο στην ήττα της ομάδας του Στάθη Νεραντζάκη κόντρα στο Λαύριο. Στην πρώτη του εμφάνιση έμοιαζε σκουριασμένος, όμως έδειξε στιγμές υψηλού επιπέδου.

Μία εβδομάδα μετά και έχοντας «γεμάτες» προπονήσεις στα πόδια του, αλλά και καλύτερη χημεία με τους συμπαίκτες του, ο πρώην άσος των Χιούστον Ρόκετς έκανε εκπληκτικά πράγματα, επιβραβεύοντας τους φιλάθλους του δικεφάλου που βρέθηκαν στο PAOK Sports Arena για την αναμέτρηση κόντρα στην Καρδίτσα.

Ο 24χρονος γκαρντ έμοιαζε να είναι στον δικό του ρυθμό σε πολλές περιπτώσεις, πατώντας το γκάζι όποτε εκείνος ήθελε. Είχε πολλές όμορφες στιγμές και στο φινάλε αποθεώθηκε όπως ήταν φυσικό.

Μάλιστα έχασε για μόλις μία ασίστ ένα μεγαλοπρεπές triple double, καθώς το κοντέρ έγραψε 19 πόντους, 10 ριμπάουντ, 9 ασίστ, ενώ «γέμισε» ακόμα περισσότερο την στατιστική του με 4 τάπες, 2 κλεψίματα, αλλά και 5 λάθη, μετρώντας 7/13 σουτ, στην πρώτη εντός έδρας παρουσία του με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η μεταγραφή του στον «δικέφαλο του Βορρά», αποτέλεσε ατραξιόν για το ελληνικό μπάσκετ. Η πρώτη παρουσία του στον ΠΑΟΚ είχε σκαμπανεβάσματα μεν, όμως στην επόμενη είχε αρκετές εκλάμψεις του παίκτη που αγωνίστηκε στο ΝΒΑ με τη φανέλα της ομάδας του Τέξας τα προηγούμενα χρόνια και αποτέλεσε βασικό πλέι μέικερ της ομάδας.

Αναμφίβολα το επίπεδό του είναι πολύ ανώτερο, τόσο από την Stoiximan Basket League, όσο και από το ευρωπαϊκό μπάσκετ, γενικότερα, με το restart της παρουσίας του στην ομάδα του Στάθη Νεραντζάκη να συνδυάζεται με την πρώτη μεγάλη εμφάνιση της σεζόν. Επόμενος αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ και τον KPJ θα είναι η ΑΕΚ Betsson στο κλειστό των Λιοσίων, με τον βαθμό δυσκολίας να αυξάνεται σε αυτή την περίπτωση, την ερχόμενη Κυριακή.