Ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική των playouts της Basket League με τις εντός έδρας «δοκιμασίες» της ΑΕΚ Betsson και του ΠΑΟΚ

Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ

i

Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ/©Intime

Ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική των playouts της Basket League με τις εντός έδρας «δοκιμασίες» της ΑΕΚ Betsson και του ΠΑΟΚ

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:50 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:54 - 14.04.2024

Με δύο αγώνες ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Η ΑΕΚ Betsson υποδέχεται το Λαύριο στα Άνω Λιόσια νωρίς το απόγευμα (17:15) και λίγες ώρες αργότερα (20:15) ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Καρδίτσα στην Πυλαία.

Συνεχίζεται η δράση στα playouts της Stoiximan Basket League την Κυριακή (14/4). Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται με τις εντός έδρας «δοκιμασίες» της ΑΕΚ Betsson και του ΠΑΟΚ.

Η αρχή γίνεται στα Άνω Λιόσια, εκεί που η «Ένωση» υποδέχεται - κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας - το Λαύριο (17:15, ΕΡΤ3). Οι «κιτρινόμαυροι» πέρασαν μια δύσκολη εβδομάδα, αφού οι παίκτες έκαναν αποχή από τις προπονήσεις λόγω οφειλών και συμφώνησαν να επανέλθουν στη δράση μόνο με την καταβολή ενός μέρους του μισθού τους από τη διοίκηση.

Να αναφέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι έβδομη με 34 βαθμούς, ενώ το Λαύριο βρίσκεται στην ένατη θέση με 33 βαθμούς.

Λίγες ώρες αργότερα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Καρδίτσα (20:15, ΕΡΤ3) στην Πυλαία, στο πρώτο ματς του Κέβιν Πόρτερ μπροστά στο κοινό της ομάδας. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται στη δέκατη θέση με 33 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι δωδέκατοι με 29 βαθμούς.

Υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής των playouts, το Μαρούσι επικράτησε του Απόλλωνα Πάτρας με 77-73.