Ώρα «μηδέν» για την ΑΕΚ Betsson: Πληρωμές την Παρασκευή ή αποχή κόντρα στο Λαύριο!

Ώρα «μηδέν» για την ΑΕΚ Betsson: Πληρωμές την Παρασκευή ή αποχή κόντρα στο Λαύριο!

Χρήστος Τσάλτας 18:11 - 11.04.2024 / Ανανεώθηκε: 06:58 - 16.05.2024

Η συνάντηση του Μάκη Αγγελόπουλου με τους παίκτες της ΑΕΚ Betsson δεν έβγαλε αποτέλεσμα στην παρούσα φάση και η Παρασκευή (12/04) αναμένεται να είναι κομβική μέρα για την ομάδα.

Η εβδομάδα που διανύει η AEK Betsson είναι μια από τις χειρότερες της φετινής σεζόν. Η Ένωση όχι απλώς δεν έχει μπει σε διαδικασία προετοιμασίας για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των playouts απέναντι στο Λαύριο, στο κλειστό των Λιοσίων, αλλά έχει άλλα πολύ πιο σημαντικά προβλήματα να διαχειριστεί.

Οι παίκτες του Ηλία Ζούρου ενημέρωσαν άπαντες στην ομάδα πως θα απέχουν από τις προπονήσεις, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα. Οι οφειλές από πλευράς Μάκη Αγγελόπουλου έχουν κάνει πολύ δύσκολη την κατάσταση στα ενδότερα της ομάδας, με τους παίκτες να ενημερώνουν για την απόφασή τους αυτή με το πέρας του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα, στην Πάτρα.

Τα πράγματα ήταν ούτως ή άλλως δύσκολα, ενώ και τις προηγούμενες μέρες η προετοιμασία της Ένωσης ήταν προβληματική. Η ένταση ήταν στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο, ενώ πριν από το παιχνίδι στην Πάτρα, το περασμένο Σάββατο, οι παίκτες ζήτησαν από τον Ζούρο να μην μεταβεί η αποστολή παραμονές του αγώνα στην αχαϊκή πρωτεύουσα, αλλά να ταξιδέψουν αυθημερόν και οδικώς στην αχαϊκή πρωτεύουσα με τα αυτοκίνητά τους.

Με την κατάσταση να είναι δύσκολη, το μεσημέρι της Πέμπτης ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε συνάντηση με τους παίκτες. Η συνάντηση κράτησε κάτι παραπάνω από 2 ώρες και δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Αυτό γιατί ο Αγγελόπουλος δεσμεύτηκε να πληρώσει έναν μισθό, τουλάχιστον, την Παρασκευή, ώστε η ομάδα να επιστρέψει στις προπονήσεις και να κλείσει τη σεζόν όσο το δυνατόν πιο ομαλά γίνεται.

Μέχρι να καταβληθούν χρήματα οι παίκτες αποφάσισαν να μείνουν στην αποχή, περιμένοντας ο Μάκης Αγγελόπουλος να κάνει πράξη αυτά τα οποία δεσμεύτηκε προφορικά. Και αυτό το σταυροδρόμι είναι πολύ κρίσιμο για την Ένωση, καθώς πλέον υπάρχουν δύο δρόμοι.

Ο ένας είναι να καταβληθούν χρήματα στους παίκτες και η ομάδα να επιστρέψει σε αγωνιστικό ρυθμό. Ο άλλος είναι, σε περίπτωση που δεν καταβληθούν τα χρήματα, οι παίκτες να συνεχίσουν την αποχή και να μην κατέβουν στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στο Λαύριο. Κάτι που αυτομάτως θα σημάνει καταστροφή για την ΑΕΚ Betsson.

Κι όλα αυτά, με τον Ηλία Ζούρο να περιμένει τις εξελίξεις εντός των τειχών για να δει εάν θα έχει τους παίκτες στη διάθεσή του ή όχι. Συν τοις άλλοις, ο Τζάστιν Τίλμαν αποχώρησε για τις ΗΠΑ, καθώς πήγε να δει ειδικό καθώς η αποκατάσταση δεν πήγε όπως την περίμενε και δεν παρουσίασε βελτίωση.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Άλμπα και όλη τη δράση της Πέμπτης