Η επιστροφή στις προπονήσεις της ΑΕΚ Betsson και η αντίδραση των παικτών ενόψει Λαυρίου

ΑΕΚ - Ηλίας Ζούρος

Η επιστροφή στις προπονήσεις της ΑΕΚ Betsson και η αντίδραση των παικτών ενόψει Λαυρίου

Χρήστος Τσάλτας 16:01 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:10 - 21.05.2024

Η ΑΕΚ Betsson επέστρεψε στη δράση, έπειτα από την αποχή των προηγούμενων ημερών, με τη διάθεση των παικτών να είναι ανεβασμένη μετά την τήρηση της δέσμευσης Αγγελόπουλου.

Από τη στιγμή που ο Μάκης Αγγελόπουλος δεσμεύτηκε για την καταβολή μέρους των οφειλόμενων, οι παίκτες της ΑΕΚ Betsson περίμεναν να τηρηθεί η δέσμευση για να βάλουν τέλος στην αποχή των ομαδικών προπονήσεων. Άλλωστε δεν υπήρχε άλλος δρόμος για την Ένωση, καθώς αν συνεχιζόταν η αποχή, οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα κατέβαιναν στο παιχνίδι με το Λαύριο, την ερχόμενη Κυριακή (14/04).

Τα χρήματα μπήκαν στους λογαριασμούς των παικτών το πρωί της Παρασκευής, κάτι που σήμανε και το φινάλε της αποχής. Το απόγευμα της ίδιας μέρας οι παίκτες του Ηλία Ζούρου επέστρεψαν στο κλειστό των Λιοσίων για προπόνηση υπό τις οδηγίες του Έλληνα προπονητή.

100 χρόνια μαζί και είναι μόνο η αρχή: Το ντοκιμαντέρ του Sportal για την ΑΕΚ (vid)
SPORTAL ORIGINALS

08:00 - 13.04.2024

100 χρόνια μαζί και είναι μόνο η αρχή: Το ντοκιμαντέρ του Sportal για την ΑΕΚ (vid)

Πως να μετρηθεί με μήνες και χρόνους η πορεία ενός συλλόγου; Πως να μετρήσεις τις φορές που χτύπησε η καρδιά σου δυνατά για την αγαπημένη σου ομάδα; Ποιος, που και πότε σε έκανε να λατρέψεις ένα έμβλημα, να το ακολουθείς, να κλαις, να γελάς, να ονειρεύεσαι μαζί του; Η ΑΕΚ γίνεται σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου 2024, 100 ετών. Και αυτές είναι λίγες από τις ιστορίες ανθρώπων που την υπηρέτησαν και τις εξιστορούν στο Sportal.gr.

Παρά το γεγονός πως οι παίκτες δεν είχαν ρυθμό από τις προπονήσεις, η διάθεση ήταν σε καλά επίπεδα και όλοι έβγαλαν επιθυμία να φτάσουν στη νίκη, στο παιχνίδι της Κυριακής, για να επιστρέψει η ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών. Συγκεκριμένος στόχος δεν υπάρχει στην παρούσα φάση, καθώς η σεζόν ούτως ή άλλως είναι αποτυχημένη και αυτό που μένει είναι να τελειώσει η ομάδα τη σεζόν όσο καλύτερα γίνεται.

Χρόνος για ανάλυση και πολλή δουλειά δεν υπάρχει στα ενδότερα της ομάδας, κάτι που ξέρει και ο Ζούρος και οι παίκτες του, όμως οι τελευταίες εξελίξεις και η τήρηση των δεσμεύσεων από πλευράς Αγγελόπουλου έχουν φέρει ηρεμία στην παρούσα φάση, με την ΑΕΚ Betsson να θέλει να αφήσει πίσω τις αναταραχές των προηγούμενων ημερών και να εστιάσει -όσο το δυνατόν περισσότερο- στο αγωνιστικό σκέλος και μόνο.