«Μια χρονιά μπορεί να χαθεί, η υπερηφάνεια για τα 100 χρόνια ένδοξης ιστορίας ποτέ»

«Μια χρονιά μπορεί να χαθεί, η υπερηφάνεια για τα 100 χρόνια ένδοξης ιστορίας ποτέ»

Χρήστος Τσάλτας 00:54 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 01:01 - 13.04.2024

Με ένα συγκινητικό μήνυμα η ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson «γιόρτασε» την συμπλήρωση των 100 ετών από την ίδρυση του συλλόγου, αναφερόμενο στην ένδοξη ιστορία και όχι μόνο.

Η 13η Απριλίου του 2024 έφτασε και η ΑΕΚ γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου. Μια σπουδαία στιγμή, την οποία περίμεναν άπαντες με την είσοδο του έτους. Ο σύλλογος γιορτάζει και η ομάδα μπάσκετ δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Η ΑΕΚ Betsson έστειλε το δικό της μήνυμα, αμέσως μετά την αλλαγή της ημέρας, τα ξημερώματα του Σαββάτου, για την σπουδαία αυτή στιγμή, τονίζοντας πως η περηφάνεια για τα 100 ένδοξα χρόνια ιστορίας παραμένει ακόμα κι αν χαθεί μια σεζόν, σε ένα μήνυμα με ξεκάθαρο συμβολισμό για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η ΑΕΚ δεν είναι εκατό χρόνων και δεν θα γίνει ποτέ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

00:23 - 13.04.2024

Η ΑΕΚ δεν είναι εκατό χρόνων και δεν θα γίνει ποτέ

Ο Κώστας Τσίλης ανήμερα των 100ών γενεθλίων της ΑΕΚ, γράφει για την ομάδα που δεν γίνεται να την προσδιορίσει το συμβατικό μέτρο του χρόνου, που μετριέται και μετράει με τρόπο διαφορετικό από κάθε άλλον σύλλογο

Παράλληλα, στο μήνυμά της η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ επισημαίνει πως συνεχίζει την προσπάθεια με πίστη, πιο σοφή και ακόμα πιο δυνατή στα δύσκολα που έρχονται, στέλνοντας τις δικές της ευχές στον σύλλογο για τα 100 χρόνια.

Στο μήνυμά της η ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

Μια χρονιά μπορεί να χαθεί.

Η υπερηφάνεια μας για τα 100 χρόνια ενδόξου Ιστορίας μας και η ψυχική ανάταση για την τροπαιοφόρο επιστροφή μας στο Μπάσκετ επί Διοικήσεως της Αναγέννησης δεν θα χαθούν ποτέ.

Συνεχίζουμε.

Με πίστη. Με υπομονή.

Σοφότεροι. Δυνατότεροι. Eίθε οι αθλητές, οι προπονητές και τα στελέχη της Αθλητικής Ενώσεως Κωνσταντινουπόλεως να έχουν επιτυχίες εντός και εκτός γηπέδων, και οι ρέκτες όλων των Τμημάτων να έχουν υγεία και δύναμη ώστε να μεταλαμπαδεύουν το φωτοβόλο μήνυμα των ιδρυτών μας εις τους αιώνας των αιώνων.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, Α.Ε.Κ.