Επιστροφή στη δράση για την ΑΕΚ Betsson και προπόνηση στα Λιόσια

Επιστροφή στη δράση για την ΑΕΚ Betsson και προπόνηση στα Λιόσια

Χρήστος Τσάλτας 19:16 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:18 - 12.04.2024

Η αποχή των παικτών ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, έπειτα από την τήρηση των δεσμεύσεων του Μάκη Αγγελόπουλου, με την ΑΕΚ Betsson να επιστρέφει σε ρυθμό προπονήσεων. Συνάντηση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ και με το προσωπικό της ομάδας.

Την Παρασκευή το πρωί οι παίκτες είδαν τον Μάκη Αγγελόπουλο να κάνει πράξη τις δεσμεύσεις του, κατά τη διάρκεια της συνάντησης της Πέμπτης και να καταβάλλει μέρος των δεδουλευμένων στους λογαριασμούς των παικτών. Αυτή η εξέλιξη σήμανε και το φινάλε της αποχής στο στρατόπεδο της ΑΕΚ Betsson, με τους «κιτρινόμαυρους» να επιστρέφουν στη δράση.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας ήταν προγραμματισμένη η πρώτη ομαδική προπόνηση της εβδομάδας, έπειτα από την απόφαση που έλαβαν άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο στις αρχές της εβδομάδας. Ο Ηλίας Ζούρος και οι συνεργάτες του είδαν άπαντες, πλην του Τζάστιν Τίλμαν που βρίσκεται στις ΗΠΑ, να βρίσκονται στο γήπεδο.

Μια ζωή μόνο ΑΕΚ: Ο Μηνάς Γκέκος στο Sportal για τα 100 χρόνια της «Ένωσης»
SPORTAL ORIGINALS

17:39 - 12.04.2024

Μια ζωή μόνο ΑΕΚ: Ο Μηνάς Γκέκος στο Sportal για τα 100 χρόνια της «Ένωσης»

Τα χρόνια των Μοϊκανών, οι επιτυχίες, οι αποτυχίες, η καριέρα στην ΑΕΚ και ο απολογισμός. Ο Μηνάς Γκέκος ξετυλίγει το κουβάρι των αναμνήσεων μέσα από το Sportal και δίνει ατάκες για όσα βίωσε στην πορεία του στην Ένωση.

Ο Έλληνας προπονητής ανέλυσε, με τους συνεργάτες του, την ομάδα της Λαυρεωτικής και προσπάθησε να κρατήσει το ηθικό όλων σε υψηλά επίπεδα, παρά τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες. Χρόνος για πολλή δουλειά δεν υπάρχει, μιας και το παιχνίδι της Κυριακής πλησιάζει, πράγμα που σημαίνει πως δεν μπορεί να γίνει ανάλυση εις βάθος για τον αντίπαλο που έρχεται. Συν τοις άλλοις, οι κιτρινόμαυροι προσπαθούσαν να μείνουν ενεργοί μέσα από ατομικές προπονήσεις, αλλά και πρόγραμμα γυμναστικής στο γυμναστήριο του Στράτου Τσαμπή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι τραυματίες Μπράντον Νάιτ, Δημήτρης Φλιώνης, αλλά και ο Τζόρνταν Μόργκαν συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα και δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι της Κυριακής, στο οποίο η ΑΕΚ Betsson απέφυγε τα χειρότερα, έπειτα από τις εξελίξεις της Παρασκευής, καθώς ενδεχόμενη αποχή των παικτών θα σήμαινε καταστροφή πρώτου μεγέθους.

Συνάντηση Αγγελόπουλου με το προσωπικό

Την ίδια στιγμή δεν ήταν μόνο οι παίκτες που συναντήθηκαν με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλο, τις τελευταίες ώρες. Κι αυτό γιατί υπήρξε συνάντηση και με το προσωπικό της ομάδας.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος βρέθηκε στο κλειστό των Λιοσίων και συζήτησε με τα μέλη της ομάδας για το θέμα των οφειλών τους. Στην συζήτηση, που κράτησε αρκετή ώρα, δεσμεύτηκε πως θα καλύψει τα οφειλόμενα και θα προχωρήσει σε καταβολή χρημάτων άμεσα, προκειμένου άπαντες να συνεχίσουν τη δουλειά όσο το δυνατόν πιο ομαλά μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Sportal Euroleague Show με όλο το ρεπορτάζ από το Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε