Βετούλας: «Μεγάλη νίκη που τη χρειαζόμασταν, συγχαρητήρια στον Ιορδάνου»
i

©InTime

Βετούλας: «Μεγάλη νίκη που τη χρειαζόμασταν, συγχαρητήρια στον Ιορδάνου»

Γιάννης Πάλλας 23:11 - 08.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:11 - 08.04.2024

Ο προπονητής του Αμαρουσίου Νίκος Βετούλας επισήμανε τη σημασία της νίκης απέναντι στην Καρδίτσα και απένειμε τα εύσημα στον Χρήστο Ιορδάνου για την εμφάνιση του

Στην αξία της νίκης στάθηκε ο προπονητής του Αμαρουσίου Νίκος Βετούλας μετά το τέλος του αγώνα με την Καρδίτσα, καθώς επίσης και στην εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Χρήστος Ιορδάνου.

Η ομάδα των βορείων προαστίων δεν απειλήθηκε ουσιαστικά σε κανένα σημείο της αναμέτρησης από τον αντίπαλο με εξαίρεση ένα κομμάτι της αναμέτρησης στην τρίτη περίοδο.

«Κάναμε ένα σχετικά καλό παιχνίδι. Σε κάποια κομμάτια του αγώνα είχαμε μια νευρικότητα. Από την αρχή διατηρήσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Είχαμε σε καλή ημέρα επιθετικά τον Ραντούλιτσα, ο οποίος μπορούσε να μας βοηθήσει να ανοίξουμε το γήπεδο και άλλα παιδιά που βοήθησαν στη συνέχεια» ήταν το πρώτο σχόλιο του τεχνικού του Αμαρουσίου.

Και πρόσθεσε: «Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν μπήκαμε το ίδιο συγκεντρωμένοι, δώσαμε την ευκαιρία στην Καρδίτσα να σημειώσει εύκολα καλάθια. Στην τέταρτη περίοδο κυριαρχήσαμε και επιθετικά και αμυντικά. Ήταν μια μεγάλη νίκη που την χρειαζόμασταν, δεδομένου ότι στον γύρο αυτό του πρωταθλήματος θέλουμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εμφάνιση του Χρήστου Ιορδάνου, ο οποίος σε 22.46 λεπτά συμμετοχής είχε 7 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Επιβεβαίωσε την ανανέωση με τον Παναθηναϊκό ο Γκριγκόνις - «Βρήκα την ομάδα που με πίστεψε για πάνω από ένα χρόνο»
EUROLEAGUE

22:46 - 08.04.2024

Επιβεβαίωσε την ανανέωση με τον Παναθηναϊκό ο Γκριγκόνις - «Βρήκα την ομάδα που με πίστεψε για πάνω από ένα χρόνο»

Ο Μάριους Γκριγκόνις επιβεβαίωσε πως υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2027 με τον Παναθηναϊκό AKTOR, τονίζοντας πως ήταν σημαντικό για τον ίδιο πως βρήκε την ομάδα που τον πίστεψε για πάνω από ένα χρόνο.

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Ιορδάνου, με τα προβλήματα που έχει περάσει αυτό τον καιρό ήταν ότι καλύτερο μια καλή εμφάνιση σαν τη σημερινή και για την ομάδα και για το ίδιο το παιδί» υπογράμμισε ο Νίκος Βετούλας.