Επιβεβαίωσε την ανανέωση με τον Παναθηναϊκό ο Γκριγκόνις - «Βρήκα την ομάδα που με πίστεψε για πάνω από ένα χρόνο»

Επιβεβαίωσε την ανανέωση με τον Παναθηναϊκό ο Γκριγκόνις - «Βρήκα την ομάδα που με πίστεψε για πάνω από ένα χρόνο»

Ηλίας Λαλιώτης 22:46 - 08.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:45 - 10.04.2024

Ο Μάριους Γκριγκόνις επιβεβαίωσε πως υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2027 με τον Παναθηναϊκό AKTOR, τονίζοντας πως ήταν σημαντικό για τον ίδιο πως βρήκε την ομάδα που τον πίστεψε για πάνω από ένα χρόνο.

Ο Μάριους Γκριγκόνις υπέγραψε τη δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί του Κολοσσού στη Ρόδο και λίγη ώρα μετά επισημοποίησε την παραμονή του στο Τριφύλλι για τρία ακόμα χρόνια.

Ο Λιθουανός άσος επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ πως έχει ήδη υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2027, κάνοντας πράξη την επιθυμία του Εργκίν Αταμάν και εξήγησε τους λόγους που τον κράτησαν στους «πράσινους», αλλά και τις προσδοκίες του για το μέλλον.

«Στην πραγματικότητα, είχα ήδη υπογράψει νωρίτερα, άρα το είχα γιορτάσει. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να βρω την ομάδα που θα με πιστέψει για πάνω από ένα χρόνο. Είμαι χαρούμενος που θα μείνω μαζί με την οικογένειά μου στην Ελλάδα.

Ανυπομονώ για την εξέλιξη της ομάδας και το πώς γίνεται ακόμα πιο επαγγελματική, δημιουργεί καλύτερες συνθήκες σε όλα. Πιστεύω πως η ομάδα έχει πολύ χώρο για εξέλιξη, γιατί τα έχει όλα. Έχει από τους καλύτερους φιλάθλους, μία από τις καλύτερες πόλεις, καιρό, τα πάντα. Μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη από όσο καλή είναι τώρα».