Συμφώνησε για νέο τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό AKTOR ο Γκριγκόνις!

Συμφώνησε για νέο τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό AKTOR ο Γκριγκόνις!

Ηλίας Λαλιώτης 16:29 - 08.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:53 - 08.04.2024

Ο Μάριους Γκριγκόνις συμφώνησε για νέο τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό AKTOR και αναμένεται να μείνει κάτοικος ΟΑΚΑ μέχρι το 2027.

Για νέο τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό AKTOR συμφώνησε ο Μάριους Γκριγκόνις, που θα τον κρατήσει στο «τριφύλλι» ως το 2027.

Κάτι το οποίο είχε προαναγγείλει το Sportal φαίνεται ότι είναι στο τελευταίο στάδιο πριν την επίσημοποίηση του.

Τεράστια πρόταση του Παναθηναϊκού για να κρατήσει τον Κέντρικ Ναν για 2 ακόμα χρόνια!
EUROLEAGUE

01:02 - 30.03.2024

Τεράστια πρόταση του Παναθηναϊκού για να κρατήσει τον Κέντρικ Ναν για 2 ακόμα χρόνια!

Ο Κέντρικ Ναν «σαρώνει» με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και οι «πράσινοι» έχουν κάνει την κίνησή τους για να του ανανεώσουν το συμβόλαιο και μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Την αποκάλυψη για την οριστική συμφωνία την έκανε το λιθουανικό «15min», το οποίο μάλιστα τονίζει ότι ο Μάριους Γκριγκόνις έχει ήδη υπογράψει με τον Παναθηναϊκό νέο τριετές συμβόλαιο μέχρι το 2027.

Η παραμονή του ωστόσο είναι μια εξέλιξη αναμενόμενη, δεδομένης της παρουσίας του Λιθουανού γκαρντ/φόργουορντ και της προσφοράς του στην ομάδα και της εισήγησης του Εργκίν Αταμάν να τον έχει στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Πλέον, απομένει να επισημοποιηθεί και από την ΚΑΕ η συμφωνία, ώστε να συμπληρώσει ο παίκτης μια πενταετία στα «πράσινα».

Ο Μάριους Γκριγκόνις ήρθε στον Παναθηναϊκό AKTOR το καλοκαίρι του 2022, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο. Το περασμένο καλοκαίρι ήρθε πολύ νωρίς, δούλεψε σκληρά σε ατομικό επίπεδο και έφτασε να αποτελεί ένα από τα «όπλα» που έχει στη «φαρέτρα» του ο Εργκίν Αταμάν.

Ο 30χρονος Λιθουανός έχει 10.1 πόντους με 58.4% δίποντα, 43.7% τρίποντα, 89.6% βολές, 3 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και 9.8 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης ανά 26:49 λεπτά συμμετοχής σε 33 αγώνες φέτος στη EuroLeague.

Αυτή είναι η δεύτερη ανανέωση παίκτη από το φετινό ρόστερ, μετά από αυτή του Τζέριαν Γκραντ και πλέον απομένει το ζήτημα του Κέντρικ Ναν, στον οποίο έχει γίνει ήδη πρόταση από το Τριφύλλι.