Χωρίς Γκραντ κόντρα στον Κολοσσό ο Παναθηναϊκός AKTOR

Τζέριαν Γκραντ

Χωρίς Γκραντ κόντρα στον Κολοσσό ο Παναθηναϊκός AKTOR

Ηλίας Λαλιώτης 16:22 - 08.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:37 - 14.05.2024

Ο Εργκίν Αταμάν επέλεξε να αφήσει εκτός εξάδας ξένων για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR στη Ρόδο τον Τζέριαν Γκραντ για λόγους ξεκούρασης.

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για τον Παναθηναϊκό AKTOR μετά τα δύο σπουδαία «διπλά» σε Μπολόνια και Μόναχο για την EuroLeague.

Οι «πράσινοι» κάνουν πρεμιέρα στον Top-6, τον τρίτο γύρο της Basket League, στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό (17:15) μιας και η αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πάτρας για την 1η αγωνιστική είχε αναβληθεί με απόφαση του υπουργού αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση (λόγω της ταυτόχρονης διεξαγωγής του ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός για τη Super League).

Ο Εργκίν Αταμάν δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα και θέλει να δει την ομάδα του να παίρνει τη νίκη, ώστε να διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας που έχει από τον Ολυμπιακό πριν από το μεταξύ τους ντέρμπι (15/4), το οποίο μπορεί να καθορίσει οριστικά το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της Basket League.

Ο Τούρκος τεχνικός, ωστόσο, δεν θα έχει στη διάθεσή του κόντρα στον Κολοσσό τον Τζέριαν Γκραντ , μιας και επέλεξε να αφήσει τον Αμερικανό γκαρντ εκτός της εξάδας ξένων που έχει δικαίωμα να δηλώσει ο Παναθηναϊκός AKTOR πριν από κάθε ματς του πρωταθλήματος για λόγους ξεκούρασης.

Έτσι οι «πράσινοι» θα παραταχθούν με τους Κέντρικ Ναν, Λούκα Βιλντόζα, Μάριους Γκριγκόνις, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Όλεκ Μπαλτσερόφσκι και Ματίας Λεσόρ στις θέσεις των ξένων για τον αγώνα της Ρόδου. Ανάλογα με την εξέλιξη του ματς, βέβαια, ο Αταμάν θα επιχειρήσει να ξεκουράσει κάποια από τα βασικά του στελέχη ενόψει της αναμέτρησης με την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ (11/4, 21:15).