Νέα βελτιωμένη πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης στον Χεζόνια - «Πλειοδοτεί ο Παναθηναϊκός» επιμένουν οι Ισπανοί

Μάριο Χεζόνια

i

© Photo by Angel Martinez/Euroleague Basketball via Getty Images

Νέα βελτιωμένη πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης στον Χεζόνια - «Πλειοδοτεί ο Παναθηναϊκός» επιμένουν οι Ισπανοί

Sportal newsroom 19:41 - 07.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:11 - 16.05.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε νέα προσπάθεια για να κρατήσει τον Μάριο Χεζόνια και περιμένει την απάντηση του Κροάτη – Τι αναφέρουν τα νέα δημοσιεύματα για τον Παναθηναϊκό.

Ρεάλ Μαδρίτης και Παναθηναϊκός AKTOR ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν την κανονική περίοδο της EuroLeague στις δύο κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας και να περιμένουν τον αντίπαλό τους στα playoffs από τη διαδικασία του play-in.

Ωστόσο, στην Ισπανία συνεχίζουν τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από το μέλλον του Μάριο Χεζόνια. Δημοσίευμα της ιστοσελίδας defensacentral.com αναφέρει πως η Ρεάλ Μαδρίτης του κατέθεσε νέα βελτιωμένη οικονομικά πρόταση και περιμένει σύντομα την απάντησή του.

Για μια ακόμα φορά, πάντως, εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό, αναφέροντας πως έχει κάνει πρόταση κοντά στα 3 εκατ. ευρώ στον Κροάτη. Θυμίζουμε, πάντως, πως οι «πράσινοι» είχαν βγει να ξεκαθαρίσουν πρόσφατα τα πράγματα, ενώ δεδομένο είναι επίσης πως ο Χεζόνια εξετάζει και την επιστροφή στο NBA.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης, εκτός από το ότι είναι συγκεντρωμένη στο πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν, έχει να αντιμετωπίσει και τις ανανεώσεις αρκετών παικτών των οποίων το συμβόλαιο λήγει φέτος. Σε αυτή την εξίσωση βρίσκεται και ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος που δεν έχει πάρει ακόμη οριστική απόφαση.

Η ομάδα θέλει να τον ανανεώσει, αλλά όχι με οποιοδήποτε τίμημα.

Έτσι, αυτή την εβδομάδα, η Ρεάλ επικοινώνησε ξανά με τον παίκτη για να προσπαθήσει να φέρει πιο κοντά την ανανέωση. Του πρόσφεραν 4ετές συμβόλαιο και συνολικά 6 εκατ. ευρώ καθαρά, δηλαδή κατά μέσο όρο 1,5 εκατ. ανά σεζόν. Το πρόβλημα είναι ότι ο παίκτης έχει πρόταση κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ καθαρά ανά σεζόν από τον Παναθηναϊκό.

Ο ατζέντης του παίκτη συμφώνησε να απαντήσει «σύντομα», αλλά είναι προφανές ότι δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες για να δεχτεί αυτή την πρόταση ο Μάριο γιατί η οικονομική διαφορά είναι πολύ μεγάλη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθεί να ανανεώσει τον Χεζόνια, γνωρίζοντας ότι είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός πλειοδοτεί πολύ σκληρά για τον Χεζόνια, σε σημείο να του προσφέρει ένα συμβόλαιο που είναι πολύ δύσκολο να απορριφθεί. Ο Κροάτης γνωρίζει ήδη τις προθέσεις των Μαδριλένων και θα πρέπει να πάρει μια απόφαση αργά ή γρήγορα».