Ο Παναθηναϊκός AKTOR ανακοίνωσε SOLD OUT με την Άλμπα!
i

©InTime

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ανακοίνωσε SOLD OUT με την Άλμπα!

Sportal newsroom 22:38 - 06.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:38 - 06.04.2024

Τελείωσαν τα εισιτήρια σύμφωνα με ενημέρωση του Παναθηναϊκού AKTOR για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Euroleague με την Άλμπα Βερολίνου

Πέντε ημέρες πριν το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Euroleague με την Άλμπα στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός AKTOR ανακοίνωσε το SOLD OUT!

Η «τρέλα» του κόσμου για να βρεθεί στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και να αποθεώσει τους «μαχητές» του Εργκίν Αταμάν οδήγησε σε άλλο ένα sold out τους «πράσινους».

Ελάχιστα εισιτήρια είχαν μείνει το πρωΐ του Σαββάτου (6/4) διαθέσιμα μετά το μεγάλο «διπλό» στο Μόναχο επί της Μπάγερν και μέχρι το βράδυ είχαν γίνει... καπνός.

Η διοίκηση της ΚΑΕ ενημέρωσε πως ο τελευταίος αγώνας της κανονικής διάρκειας της Euroleague έγινε sold out πέντε ημέρες πριν τη διεξαγωγή του!

Με αυτό τον τρόπο αν μη τι άλλο ο κόσμος επιβραβεύει την προσπάθεια του Κώστα Σλούκα, του Κέντρικ Ναν, του Ματίας Λεσόρ και των υπολοίπων παικτών του Εργκίν Αταμάν. Απέναντι σ’ έναν αδύναμο αντίπαλο που είναι ουραγός στη βαθμολογία.

Στο νοσοκομείο ο Πετρούτσι, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Σαν Καμίλο μετά από τροχαίο!
REST OF THE WORLD

22:12 - 06.04.2024

Στο νοσοκομείο ο Πετρούτσι, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Σαν Καμίλο μετά από τροχαίο!

Ο πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ Τζιάνι Πετρούτσι είναι στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση έπειτα από τροχαίο ατύχημα που είχε (στο αυτοκίνητο επέβαινε και η σύζυγος του) έχοντας πέσει σε γκρεμό 7-8 μέτρων

Παρ’ ολ’ αυτά, ο κόσμος έσπευσε και προμηθεύτηκε τα εισιτήρια για να χειροκροτήσει τους «πράσινους» που ετοιμάζονται πλέον για να μπουν στη «μάχη» των playoffs που οδηγεί στο Final-4 της Euroleague.