Στο νοσοκομείο ο Πετρούτσι, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Σαν Καμίλο μετά από τροχαίο!

Στο νοσοκομείο ο Πετρούτσι, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Σαν Καμίλο μετά από τροχαίο!

Γιάννης Πάλλας 22:12 - 06.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:12 - 06.04.2024

Ο πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ Τζιάνι Πετρούτσι είναι στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση έπειτα από τροχαίο ατύχημα που είχε (στο αυτοκίνητο επέβαινε και η σύζυγος του) έχοντας πέσει σε γκρεμό 7-8 μέτρων

Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Σαν Καμίλο της Ρώμης νοσηλεύεται ο πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ Τζιάνι Πετρούτσι, έπειτα από πτώση σε γκρεμό 7-8 μέτρων!

Ο «ισχυρός άνδρας» του ιταλικού μπάσκετ και η σύζυγος του δεν διατρέχουν κάποιο κίνδυνο σύμφωνα με τις πρώτες ενημερώσεις της αστυνομίας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Il Corriere della Sera ο Τζιάνι Πετρούτσι έπεσε σ’ ένα ανάχωμα ενώ κατευθύνονταν με το αυτοκίνητο του προς την πόλη Βαλμοντόνε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μεταφέρθηκε στο νοσοκομε.ίο Σαν Καμίλο της Ρώμης, όπου υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων ακόμη και στο κεφάλι.

Η σύζυγος του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Τορ Βεργκάτα με μώλωπες.

Νεότερες ωστόσο πληροφορίες από το πρακτορίο ειδήσεων Ansa αναφέρουν πως η αστυνομία ενημέρωσε ότι το αυτοκίνητο του Τζιάνι Πετρούτσι στην περιοχή Colle Pereto βγήκε εκτός δρόμου πέφτωντας σε γκρεμό 7-8 μέτρων!

Ο μεν Πετρούτσι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Σαν Καμίλο της Ρώμης, η δε σύζυγος του μεταφέρθηκε στην Πολυκλινική Τορ Βεργκάτα. Δεν φαίνεται ο πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας και η σύζυγος του να διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους.