«Υποκλίθηκε» στον Αταμάν ο Μιγιάτοβιτς: «Είναι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών»

Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς

«Υποκλίθηκε» στον Αταμάν ο Μιγιάτοβιτς: «Είναι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών»

Sportal newsroom 11:09 - 08.04.2024

Ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς «υποκλίθηκε» στον Εργκίν Αταμάν, τον οποίο αποκάλεσε ως έναν από τους καλύτερους προπονητές όλων των εποχών, ενώ αναφέρθηκε στην πορεία του στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ένα από τα πρόσωπα της σεζόν στην Euroleague είναι ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς. Ο έμπειρος προπονητής διαδέχτηκε τον Ερντέμ Τσαν και η Αναντολού Εφές με ένα ντεμαράζ διαρκείας βρίσκεται αγκαλιά με την 10η θέση και την παρουσία της στο play in της Euroleague.

O Μιγιάτοβιτς μίλησε στο Anadodu Agency και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Εργκίν Αταμάν, για τον οποίο είχε μόνο καλά λόγια να πει. Πιο συγκεκριμένα τον χαρακτήρισε έναν από τους καλύτερους προπονητές όλων των εποχών, ενώ αναφέρθηκε στα λόγια που είχε πει ο νυν προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR στο παρελθόν, για εκείνον.

Ο Ουίλ Κλάιμπερν επέστρεψε στις ατομικές διακρίσεις: Είναι ο MVP της 33ης αγωνιστικής (vid)
EUROLEAGUE

14:40 - 06.04.2024

Ο Ουίλ Κλάιμπερν επέστρεψε στις ατομικές διακρίσεις: Είναι ο MVP της 33ης αγωνιστικής (vid)

Πέρσι είχε κατακτήσει δύο φορές το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της εβδομάδας και τώρα ο Ουίλ Κλάιμπερν της Αναντολού Εφές, μετά την σπουδαία του εμφάνιση στο ντέρμπι της Κωνσταντινουπολης και στην έδρα της Φενέρμπαχτσε, ανακηρύχθηκε μετά από πολλούς μήνες ως ο κορυφαίος όλων, στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Ο προπονητής της Αναντολού Εφές είπε: «Έχουμε μία πολύ καλή σχέση με τον Εργκίν Αταμάν. Μιλάμε για τα πάντα. Είναι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών. Δεν βρίσκω λέξεις να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε εκείνον για τα λόγια που είπε για μένα. Νιώθω τυχερός που έχω έναν τόσο σπουδαίο προπονητή και φίλο.

Ένα από τα μεγαλύτερα μου κέρδη στη ζωή είναι οι φιλίες που έχω κάνει με τόσο ποιοτικούς προπονητές. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Ελπίζω να φτάσω στο σημείο που οραματίστηκε για μένα.

Ο Εργκίν χτίζει ομάδες που θα πετύχουν μεγάλους στόχους. Το έκανε κατά τη διάρκεια της καριέρας του και κατέκτησε πολλά πρωταθλήματα. Επίσης έφτιαξε μία νικήτρια ομάδα στον Παναθηναϊκό. Είμαι 100% ότι θα έχει την ίδια επιτυχία».