Ταξίδι στη Ρόδο για τον Παναθηναϊκό AKTOR πριν από την τελευταία αγωνιστική της Euroleague

Κέντρικ Ναν

Ταξίδι στη Ρόδο για τον Παναθηναϊκό AKTOR πριν από την τελευταία αγωνιστική της Euroleague

Sportal newsroom 09:05 - 08.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:11 - 08.04.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ταξιδεύει στη Ρόδο, για να αντιμετωπίσει τον Κολοσσό (17;15) την ώρα που το Μαρούσι φιλοξενεί την Καρδίτσα (20:15) στα παιχνίδια που ολοκληρώνουν την 2η αγωνιστική του τρίτου γύρου.

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική σε playoffs και playouts για το πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League, βαδίζοντας σταδιακά προς τα μισά του τρίτου γύρου του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θέλει να συνεχίσει την ανοδική πορεία του και να προσθέσει ακόμα μια νίκη στη συλλογή του. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ταξίδεψε στην Ρόδο, για να αντιμετωπίσει τον Κολοσσό και έχει στο μυαλό μόνο το θετικό αποτέλεσμα, λίγο πριν από την αναμέτρηση κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου στο κλειστό του ΟΑΚΑ, για την 34η αγωνιστική της Euroleague.

Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν στο «πράσινο» στρατόπεδο, με τον κόουτς Αταμάν να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του για ακόμα ένα παιχνίδι. Η νίκη απέναντι στην Μπάγερν, στο Μόναχο, έχει τονώσει για τα καλά την ψυχολογία όλων εντός των τειχών που θέλουν να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο, την στιγμή που η ομάδα του Κούρο Σεγκούρα θα παραταχθεί χωρίς προβλήματα.

Στο παιχνίδι που κλείνει την αυλαία της 2ης αγωνιστικής του τρίτου γύρου, το Μαρούσι φιλοξενεί στο κλειστό του Αγίου Θωμά την Καρδίτσα, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να πλησιάσουν τις θέσεις που οδηγούν στην οκτάδα. Η ομάδα του Νίκου Βετούλα θέλει να κάνει σεφτέ στον τρίτο γύρο, μετά την ήττα στο φινάλε από την AEK Betsson, την ώρα που η Καρδίτσα θέλει να συνεχίσει νικηφόρα, μετά την επικράτηση στο κλειστό του Λαυρίου, την περασμένη Κυριακή.