Ξεκινά συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου με τον Μάριους Γκριγκόνις ο Παναθηναϊκός AKTOR - Τι ισχύει για Ναν

Ξεκινά συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου με τον Μάριους Γκριγκόνις ο Παναθηναϊκός AKTOR - Τι ισχύει για Ναν

Ηλίας Λαλιώτης 00:38 - 09.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:47 - 09.03.2024

Ο Εργκίν Αταμάν έχει εισηγηθεί την παραμονή του Μάριους Γκριγκόνις στον Παναθηναϊκό AKTOR και το επόμενο διάστημα θα γίνουν συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη για ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της EuroLeague, έχοντας μπροστά του και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, πως παράλληλα δεν γίνονται από τους αρμόδιους και επαφές για το μέλλον της ομάδας και συγκεκριμένα για την επόμενη σεζόν. Σε πρώτη φάση για να κλείσει τα ανοιχτά θέματα με παίκτες από το υπάρχον ρόστερ. Δηλαδή με αυτούς που δεν δεσμεύονται με συμβόλαιο και ο Εργκίν Αταμάν θα επιθυμούσε την παραμονή τους.

Ήδη έχει γίνει από τον περασμένο Δεκέμβριο πολύ καλή προεργασία με τον Τζέριαν Γκραντ για να υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026, ωστόσο στην ίδια κατηγορία βρίσκεται και ο Μάριους Γκριγκόνις.

Ο Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Εργκίν Αταμάν, κάνει μια εξαιρετική σεζόν με τον Παναθηναϊκό AKTOR και έτσι ο Τούρκος προπονητής έχει εισηγηθεί την παραμονή του. Κάτι που σημαίνει πως το επόμενο διάστημα θα γίνουν συζητήσεις με την πλευρά του για να ανανεώσει το συμβόλαιο που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Αντίστοιχη περίπτωση είναι και αυτή του Κέντρικ Ναν, η οποία είναι πολύ διαφορετική. Ωστόσο ήδη έχει γίνει μια σχετική προεργασία και κανείς δεν πρέπει να αποκλείει την παραμονή του Αμερικανού γκαρντ, καθώς παρότι ο αρχικός του στόχος ήταν να γυρίσει στο NBA, δεν αποκλείει ούτε ο ίδιος πλέον να συνεχίσει στην Ευρώπη. Ωστόσο, είναι μια ξεκάθαρα πιο δύσκολη περίπτωση και θα ξεκαθαρίσει εν ευθέτω χρόνο.

23:45 - 08.03.2024

Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν 85-67: Οι τρίποντες «βόμβες» των Σλούκα, Γκριγκόνις, Γκραντ και Ναν

Ο Παναθηναϊκός σκόραρε 11 φορές από την περιφέρεια απέναντι στη Βιλερμπάν, με τα τρίποντα των Πρασίνων να είναι κομβικά για την άνετη νίκη της ομάδας του Εργκίν Αταμάν με 85-67.