Αταμάν: «Στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε ο Σλούκας - Σημαντικό το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Αταμάν: «Στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε ο Σλούκας - Σημαντικό το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Sportal newsroom 23:56 - 08.03.2024

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στην Βιλερμπάν, με τον Τούρκο κόουτς να στέκεται στην σημασία του Σλούκα και στο ντέρμπι που ακολουθεί.

Ο Εργκίν Αταμάν είδε τον Παναθηναϊκό να επικρατεί άνετα της Βιλερμπάν με 85-67 και να φτάνει στις 18 νίκες, με τον κόουτς των Πρασίνων να σχολιάζει την εμφάνιση της ομάδας του και να τονίζει το πόσο σημαντικός ήταν ο Κώστας Σλούκας, ενώ αναφέρθηκε και στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν:

«Είχα πει και πριν το παιχνίδι πως θα είναι ένα δύσκολο ματς, είχαμε απέναντι μας έμπειρους παίκτες που ήθελαν τη νίκη. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε ο Σλούκας την κατάσταση, πήγαν καλά ο Γκραντ και ο Γκριγκόνις. Το γεγονός πως δεν παίξαμε καλά αλλά νικήσαμε 20 πόντους δείχνει την ποίοτητα της ομάδας»

Για το αν έχει στο μυαλό του το ματς με τον Ολυμπιακό:

«Ναι σίγουρα, τώρα ξεκινάμε την προετοιμασία μας για το επόμενο παιχνίδι, Είναι αρκετά σημαντικό, είναι ένα ντέρμπι. Επίσης είμαστε κοντά οι δύο ομάδες, έχουν παίξει αρκετά καλά στα τελευταία τρία-τέσσερα παιχνίδια. Έχουμε ακόμη έξι ματς, όλα τελικοί, είναι έξι ομάδες που θα παλέψουμε από τη δεύτερη έως την τέταρτη θέση».

Sportal Euroleague Show: Κατάπιε τη Βιλερμπάν με απολαυστικό Γκραντ ο Παναθηναϊκός και πάει ΣΕΦ για ντέρμπι 4άδας!
SPORTAL ORIGINALS

23:08 - 08.03.2024

Sportal Euroleague Show: Κατάπιε τη Βιλερμπάν με απολαυστικό Γκραντ ο Παναθηναϊκός και πάει ΣΕΦ για ντέρμπι 4άδας!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση της Βιλερμπάν για την 28η αγωνιστική της διοργάνωσης. Κορυφαίος ο Γκραντ, εξαιρετικοί οι Σλούκας, Γκριγκόνις, Λεσόρ για το 85-67. Η εκπομπή Sportal Euroleague Show έρχεται αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με όλο το ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις από το ΟΑΚΑ και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές. Όλη η δράση της Παρασκευής και τα επίσημα highlights των αγώνων. Παρουσιάζουν οι Χριστίνα Βραχάλη και Κώστας Σωτηρίου.

🔴Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν 85-67: Κατάπιε τους Γάλλους στο ΟΑΚΑ και πάει ΣΕΦ για ντέρμπι 4άδας!