Παπανικολόπουλος: «Τα ριμπάουντ μας δημιούργησαν πρόβλημα»

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος

i

©InTime

Παπανικολόπουλος: «Τα ριμπάουντ μας δημιούργησαν πρόβλημα»

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος μίλησε για την ήττα της Καρδίτσας από τον ΠΑΟΚ, με τον έμπειρο κόουτς να στέκεται στη διαφορά στα ριμπάουντ και στην παρουσία του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος είδε την ομάδα της Καρδίτσας να γνωρίζει την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 85-70, με τον Έλληνα κόουτς να μιλάει για το παιχνίδι και να στέκεται στην διαφορά των ριμπάουντ (52-31) και στην ποιότητα του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Παπανικολόπουλος στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Τα 51-32 ριμπαόυντ ήταν καθοριστικά για εμάς. Δημιουργήσαμε στην επίθεση αλλά ήμασταν άστοχοι. Τα ριμπάουντ μας δημιούργησαν πάρα πολλά προβλήματα. Άλλο το εντός, άλλο το εκτός παιχνίδι. Εδώ ο ΠΑΟΚ πήρε ώθηση και από τον κόσμο και από τον Πόρτερ. Νομίζω πρέπει να κάνουμε ένα καλό φίνις με δύο παιχνίδια στην έδρα μας».

Συνεχίζοντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Νίκος Παπανικολόπουλος επισήμανε:

«Συγχαρητήρια τον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Το γήπεδο είχε όμορφη ατμόσφαιρα με τον κόσμο, ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη, με τη διαφορά στα ριμπάουντ να είναι χαοτική και τα προβλήματα που είχαμε και με τον τραυματισμό του Ουάιτ και με τα φάουλ του Χρηστίδη.

Ο Πόρτερ έχει φέρει ενθουσιασμό στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Βλέπω μεγάλη διαφορά διάθεσης σε σχέση με το παιχνίδι που παίξαμε πρόσφατα στην Καρδίτσα. Εμείς θα επιστρέψουμε στην έδρα μας για τα δύο τελευταία παιχνίδια για να διεκδικήσουμε να διεκδικήσουμε τις νίκες»

Όλοι μέσα στον Ολυμπιακό ενόψει Παναθηναϊκού – Τα δεδομένα για τη συμμετοχή του Πετρούσεφ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:58 - 14.04.2024

Όλοι μέσα στον Ολυμπιακό ενόψει Παναθηναϊκού – Τα δεδομένα για τη συμμετοχή του Πετρούσεφ

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ έβγαλε και πάλι κανονικά την προπόνηση του Ολυμπιακού, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αποφασίζει την Δευτέρα (15/4) την 12άδα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.