Όλοι μέσα στον Ολυμπιακό ενόψει Παναθηναϊκού – Τα δεδομένα για τη συμμετοχή του Πετρούσεφ
i

© Intime

Όλοι μέσα στον Ολυμπιακό ενόψει Παναθηναϊκού – Τα δεδομένα για τη συμμετοχή του Πετρούσεφ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:58 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:38 - 16.05.2024

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ έβγαλε και πάλι κανονικά την προπόνηση του Ολυμπιακού, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αποφασίζει την Δευτέρα (15/4) την 12άδα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, με άπαντες ήταν στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα στην τελευταία προπόνηση.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας του Πειραιά βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο ΣΕΦ, όπου και έβγαλαν προπόνηση σε φουλ ρυθμούς, με άπαντες να είναι ετοιμοπόλεμοι για το ντέρμπι.

Το πρόσωπο που «καίει» περισσότερο είναι εκείνο του Φιλίπ Πετρούσεφ, με τον Σέρβο να βγάζει ακόμα μια φουλ προπόνηση και πλέον η συμμετοχή του να κρίνεται 100% από την κρίση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Μπαρτζώκας δεν τον χρησιμοποίησε στο ματς με την Φενέρμπαχτσε, καθώς δεν θεώρησε πως είναι ακόμη στην φόρμα που έπρεπε μετά από ένα μήνα απουσίας.

Η συμμετοχή του στο ντέρμπι θα κριθεί την Δευτέρα, όταν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφασίσει τους 12 που θα ρίξει στη μάχη του ΟΑΚΑ, με τον Έλληνα κόουτς πάντως να μπορεί να επιλέξει από όλο το ρόστερ του, με το ιατρικό δελτίο να είναι λευκό.

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Η σειρά που έκανε τον Γιώργο Πρίντεζη... Άγιο Γεώργιο! (vids)
EUROLEAGUE

23:55 - 13.04.2024

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Η σειρά που έκανε τον Γιώργο Πρίντεζη... Άγιο Γεώργιο! (vids)

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα με μειωνέκτημα έδρας στα Playoffs της Euroleague, σε ένα... remake της σειράς του 2015. Τι είχε γίνει όμως τότε θυμάστε; Το Sportal γυρνά τον χρόνο πίσω και σας θυμίζει τα όσα συνέβησαν στα ματς που έγιναν τον Απρίλιο του 2015, όταν και ο Γιώργος Πρίντεζης έγινε... Άγιος Γεώργιος!