Έτσι τραυματίστηκε ο Μπαρτζώκας στο δάχτυλο (pics)

Έτσι τραυματίστηκε ο Μπαρτζώκας στο δάχτυλο (pics)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τραυματίστηκε κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών μετά το Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε, καθώς έπαθε εξάρθρωση δακτύλου με τον πιο παράξενο τρόπο!

Ένας από τους πιο... κουφούς τραυματισμούς έπαθε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος του Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε.

Κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών. όπως συνηθίζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, κάνει high five με όλους τους παίκτες του, όμως η χειραψία με τον Πετρούσεφ του έμεινε αξέχαστη!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έπαθε εξάρθρωση δακτύλου, με το μικρό δάχτυλο να πηγαίνει προς τα πίσω, όπως φάνηκε στην κάμερα της Euroleague.

Παρά τον πόνο του πάντως, ο Γιώργος Μπαρτζώκας παρέμεινε ψύχραιμος, κάνοντας κανονικά τις δηλώσεις του στην κάμερα της Euroleague, κρύβοντας πάντως το χτυπημένο του δάχτυλο.

Στην συνέχεια του έγινε ανάταξη στο δάχτυλο, ενώ ο γιατρός το έδεσε μαζί με τον παράμεσο, όπως φάνηκε και στην συνέντευξη Τύπου, στην οποία ο Γιώργος Μπαρτζώκας εμφανίστηκε με tape στο χέρι.

Όλα αυτά βέβαια ανήκουν στο παρελθόν, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην πονάει καν το Σάββατο (13/4) και έδωσε κανονικά το «παρών» στο ΣΕΦ για την προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Δευτέρα (15/4).

Μιλουτίνοφ στο Sportal: «Ήταν μία δύσκολη περίοδος - Όνειρό μου να κατακτήσω τη Euroleague με τον Ολυμπιακό»
EUROLEAGUE

23:59 - 12.04.2024

Μιλουτίνοφ στο Sportal: «Ήταν μία δύσκολη περίοδος - Όνειρό μου να κατακτήσω τη Euroleague με τον Ολυμπιακό»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και τόνισε μεταξύ άλλων ότι όνειρό του είναι να κατακτήσει το τρόπαιο της Euroleague με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

🔴 Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 84 - 81 : Ο Κάνααν... όπλισε και ο Ολυμπιακός περιμένει την Μπάρτσα