Μιλουτίνοφ στο Sportal: «Ήταν μία δύσκολη περίοδος - Όνειρό μου να κατακτήσω τη Euroleague με τον Ολυμπιακό»

Sportal newsroom 23:59 - 12.04.2024

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και τόνισε μεταξύ άλλων ότι όνειρό του είναι να κατακτήσει το τρόπαιο της Euroleague με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Η επανεμφάνιση του Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν μία από τις όμορφες στιγμές στη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε. Ο Σέρβος σέντερ αγωνίστηκε μετά από σχεδόν 2,5 και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που βρέθηκε στο ΣΕΦ.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά το τέλος του αγώνα. Ο Σέρβος παίκτης μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε και σημείωσε ότι όνειρό του είναι να κατακτήσει το τρόπαιο της Euroleague με τον Ολυμπιακό.

«Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα παίξω σήμερα. Τα δύσκολα είναι πίσω μου. Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη», σημείωσε αρχικά ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Σέρβος παίκτης ρωτήθηκε και για το χειροκρότημα του κόσμου. «Ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα. Δεν ήμουν νευρικός όλο το προηγούμενο διάστημα αλλά ήμουν σήμερα και ο κόσμος με βοήθησε. Ευχαριστώ τον κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον οργανισμό του Ολυμπιακού», απάντησε ο Μιλουτίνοφ.

«Δεν ήταν μόνο στην παράταση, αλλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Περιμένουμε περισσότερα από εκείνον», είπε ο Μιλουτίνοφ για την εμφάνιση του Αϊζάια Κάνααν.

«Αυτή τη στιγμή το παν είναι να κερδίζει η ομάδα ανεξάρτητα από τον χρόνο που παίζω. Ένα από τα όνειρά μου είναι να κερδίσω τη Euroleague με τον Ολυμπιακό», σημείωσε ο Σέρβος σέντερ για το πότε θα είναι απόλυτα έτοιμος.

Τέλος, ο Μιλουτίνοφ ρωτήθηκε για τη σειρά των Playoffs με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα. «Έχουν μία καταπληκτική ομάδα. Η Ευρωλίγκα είναι μία πολύ ανταγωνιστική διοργάνωση. Θα μιλήσουμε τις επόμενες ημέρες για τη σειρά με την Μπαρτσελόνα», σχολίασε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 84 - 81 : Ο Κάνααν... όπλισε και ο Ολυμπιακός περιμένει την Μπάρτσα