Αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Γκραντ - Το πρωί της Δευτέρας η τελική απόφαση

Κάνααν- Γκραντ

Αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Γκραντ - Το πρωί της Δευτέρας η τελική απόφαση

Ηλίας Λαλιώτης 18:01 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:26 - 15.04.2024

Ο Τζέριαν Γκραντ έκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης την Κυριακή (14/4) και η συμμετοχή του στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ολυμπιακό θα αποφασιστεί λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ.

Το τρίτο ντέρμπι για τη φετινή Basket League (και έβδομο συνολικά έως τώρα στη σεζόν) είναι κι αυτό που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται το βράδυ της Δευτέρας (15/4, 20:15) τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και με νίκη θα κάνει το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα επί του «αιώνιου» αντιπάλου και θα «κλειδώσει» την πρώτη θέση και μετά την ολοκλήρωση του Top-6. Αντίθετα, σε περίπτωση ήττας θα πρέπει στα επόμενα 4 ματς που έχει να δώσει να μην κάνει άλλο στραβοπάτημα, καθώς θα υπερτερεί στην ισοβαθμία με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Στην προσπάθεια αυτή ο Εργκίν Αταμάν αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα. Ο Τζέριαν Γκραντ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο από το παιχνίδι στο Μόναχο με την Μπάγερν. Γι' αυτό και κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου αγωνίστηκε μόλις για 10 λεπτά.

Ο Αμερικανός γκαρντ ακολούθησε για μια ακόμα μέρα ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του αναμένεται να αποφασιστεί το πρωί της Δευτέρας (15/4), λίγο πριν ο Παναθηναϊκός AKTOR δηλώσει την εξάδα των ξένων για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.