Ατομικό για Γκραντ στον Παναθηναϊκό AKTOR, ξεκαθαρίζει την Κυριακή ενόψει Ολυμπιακού

Ατομικό για Γκραντ στον Παναθηναϊκό AKTOR, ξεκαθαρίζει την Κυριακή ενόψει Ολυμπιακού

Ηλίας Λαλιώτης 13:57 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:27 - 15.04.2024

Ο Τζέριαν Γκραντ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα το Σάββατο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Κυριακή, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι «αιωνίων» κόντρα στον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ.

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινείται πλέον ο Παναθηναϊκός AKTOR, ο οποίος στρέφει την προσοχή του στο μεγάλο παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας (15/04, 20:15) κόντρα στον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, το οποίο αναμένεται κατάμεστο.

Το «τριφύλλι» κατάφερε να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της Euroleague, καθώς κατέλαβε την δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας, μετά την επικράτηση απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου, την 34η αγωνιστική. Το παιχνίδι με τους Γερμανούς όμως ανήκει στο παρελθόν, καθώς στον ορίζοντα υπάρχει ντέρμπι «αιωνίων», με τους πράσινους να θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.

Την ίδια ώρα όμως τα προβλήματα παραμένουν στο «πράσινο» στρατόπεδο, με τον Εργκίν Αταμάν να περιμένει την κατάσταση του Τζέριαν Γκραντ. Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό στην αναμέτρηση της περασμένης Πέμπτης για την Euroleague.

Για το λόγο αυτό μάλιστα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα το Σάββατο, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού του. Στο «τριφύλλι» θα περιμένουν να δουν την κατάστασή του και στην προπόνηση της Κυριακής για να διαπιστώσει ο Τούρκος προπονητής εάν θα τον έχει στη διάθεσή του για το μεγάλο παιχνίδι της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ.