Νέα πρόβλήματα για την ΑΕΚ Betsson: Χωρίς ομαδικές προπονήσεις το τελευταίο διήμερο, τα πάντα ανοιχτά ενόψει ΠΑΟΚ

Νέα πρόβλήματα για την ΑΕΚ Betsson: Χωρίς ομαδικές προπονήσεις το τελευταίο διήμερο, τα πάντα ανοιχτά ενόψει ΠΑΟΚ

Χρήστος Τσάλτας 13:56 - 20.04.2024

Για ακόμα μια εβδομάδα τα προβλήματα δεν αφήνουν σε ησυχία την ΑΕΚ Betsson, καθώς το τελευταίο διήμερο δεν υπήρξαν ομαδικές προπονήσεις, την ίδια ώρα που τα πάντα ενόψει ΠΑΟΚ (21/04, 17:15) είναι ανοιχτά.

Η περασμένη εβδομάδα ήταν αρκετά δύσκολη για την ΑΕΚ Betsson καθώς οι παίκτες της ομάδας απείχαν από τις προπονήσεις για το μεγαλύτερο μέρος της. Η συνάντηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο δρομολόγησε εξελίξεις, με τους παίκτες να επιστρέφουν σε αγωνιστικό ρυθμό δύο ημέρες πριν από το παιχνίδι με το Λαύριο, στο οποίο η Ένωση κέρδισε με 100-67.

Κι ενώ οι πρώτες μέρες της εβδομάδας που ολοκληρώνεται ήταν ομαλές, με ομαδικές προπονήσεις στο κλειστό των Λιοσίων, το τελευταίο διήμερο τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Για την ακρίβεια, θύμισαν τις καταστάσεις που βίωσαν άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας.

Στη συνάντηση των παικτών με τον Μάκη Αγγελόπουλο την προηγούμενη Πέμπτη, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson είχε δεσμευτεί για καταβολή ενός ακόμα μισθού στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας. Κάτι το οποίο δεν συνέβη, με αποτέλεσμα το τελευταίο διήμερο (Παρασκευή και Σάββατο) να μην γίνουν ομαδικές προπονήσεις στα Λιόσια, παρά μόνο ατομικό πρόγραμμα.

Όπως είναι φυσικό, η κατάσταση αυτή φέρνει τα πάντα στον... αέρα ενόψει του αγώνα της Κυριακής, κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των playouts και η εικόνα της Ένωσης θα είναι ερωτηματικό, όπως και το πόσοι από τους παίκτες του Ηλία Ζούρου θα δείξουν αγωνιστικό πρόσωπο ανάλογο με αυτό της προηγούμενης εβδομάδας.

Σε κάθε περίπτωση, για ακόμα μια εβδομάδα η ΑΕΚ Betsson έχει μια δύσκολη κατάσταση να διαχειριστεί, καθώς οι παίκτες τις τελευταίες 3 μέρες (την Πέμπτη υπήρχε προγραμματισμένο ρεπό) δεν έκαναν προπονήσεις σε ομαδικό επίπεδο και ο αγωνιστικός ρυθμός όλων πηγαίνει πίσω ενόψει του αγώνα με την ομάδα του Στάθη Νεραντζάκη.